![]() |
Re:
Quote:
E92 va fi o supermasina c cu varianta M de v8 cu cca 420cp va fi un monstru. Ganditi o evacuare care da 10% putere deci un cca460cp si un chip de benzina aspirata care sa un 10% sin cei 460+admisie un 465. 465+47= 532cp la o mica interventie. O fi rau pt o masina care poate circula mult mai comod decat merge un ENZO, merge pe orice drum, chiar si in Romania :lol:. vad ca SEI a pus un film cu un e36 de 1100cp da dar e46 se face la 1200 acum cateva zile am vorbit cu ei si nu m-ar mira un 1500 din E92 cu v8 si probabil 5000cmc. |
deci 42 de cp extra din alta evacuare ?
sper ca glumesti |
Re:
Quote:
Un Subaru de exemplu de la 265 cp sare de 300 cu o evacuare completa racing.Verifica grafice supersprint care nu e cea mai cea. |
La turbo da. La aspirate in nici un caz. Castigurile sunt infime.
|
Re:
Quote:
|
Pai tu probabil aveai si axa schimbata si chip facut custom care sa tina cont de modificarile aduse la evacuare. Asa daca insurubezi niste galerii si pui o teava cu diametrul putin mai mare fata de sistemul de serie nu prea castigi mare lucru in afara de zgomot... hai, vreo 10-15 cai maxim de la galerii dar cam atat fara sa mai faci alte reglaje din electronica.
|
Nu inteleg de unde atata rautate, de ce sa compari doua masini care sunt radical diferite......in fine.
Sunt 100% convins ca E92M3 va fi o masina senzationala, dar negresit rivalii sai vor fi altii, in nici un caz un Ferrari care se va produce in cateva exemplare. Recalibrativa ura constructiv. |
Re: Ferrari Enzo FXX vs E92
Pai sunt maisini total diferite... uitativa ce pret are Enzo FXX si ce pret are BMW-ul... cai putere la fel .. diferiti total.. FXX are dublu.. si + este masina sport , normal ca enzo
|
hmmm yo as alege bmw pentru ca il pot conduce pe strazi nu doar pe circuite cum se conduce FXX
|
Si mie imi place mai mult M3u. Dar totusi nu pot sa uit de performantele extraordinare ale Enzoului. Dar cred ca 400 de cai putere mi-ar ajunge :)
|
eu as alege enzo pt ca :1 puterea e aproape dubla decat a bmwului
2 e inspirat foarte mult din f1 3 ati vazut accidentu ala la tvu cu enzo? bmw nu cred ca rezista asa bine la impactu cu stalpu ala la 200 la ora sau cat avea .....bine ca si pretu e total diferit... |
Au mai ramas 398 de Enzo-uri, uff ce macabru suna.
|
Ce topic aiurea! Logic ca Enzo sar juca cu E92! Singurul avantaj pe care il vad la E92 e pretzul! Nu prea intzeleg logica acestui versus!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning