Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Old School Cars (https://forum.4tuning.ro/568-old-school-cars.html)
-   -   Mare pacat (https://forum.4tuning.ro/568-old-school-cars/132999-pacat.html)

kirin 13-07-09 17:47

Re: Mare pacat

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2481475)
Pai e afacere de nota 10. Dai Corvette Stingray la REMAT si iei Dacia Logan :D :D :D :D

Asta vorbesc serios nu e gluma. Am vazut cu ochii mei pe unul care a predat un Corvette Stingray la SHROTT īn programul Rabla (ABWRACK) si a luat Logan MCV. Crede-ma ca MI-AM TRAS PALME cīnd am vazut ca am crezut ca nu-i adevarat si am vrut sa ma trezesc la realitate.

asta e cel mai "tare" lucru pe care il aud/citesc la inceput de saptamana.
asa ar trebui sa-si faca renault / dacia reclama : Un Stingray pentru un MCV!

aleyx_oltcit 14-07-09 17:33

doamne da ce om prost sa dai asa bijuterie de masina pe un logan ... macar de o vindea la un pasionat isi lua multe loganuri

andi_cimpean 14-07-09 20:29

multe din masinile de sus, se vede clar ca sunt intr-un parc auto, mai mult ca sigur sunt masini confiscate, asa ca nu vor parasi parcul auto prea curand, depinde acum cum se fura si pe la ei...ca la noi si-au umplut polistiii garajele de masini confiscate, cumparate la pret de nimic.

aleyx_oltcit 14-07-09 20:36

sa abandoneze si in curtile noastre un lotus , un lambo ca avem noi grija de ele

cristi1947 14-07-09 21:06

Quote:

Originally Posted by alexcump (Post 2478991)
Oare asa o sa ajunga si gt-r u, veyronu si alte modele renumite peste 40-50 de ani?
pacat

veyeronul sau alte plastice nau sa aiba niciodata stralucirea care o aveau masinile anilor 60, 70

palsticul si carbonul sunt sintetice, asa tindem sa devenim multi dintre noi:lol:

aleyx_oltcit 14-07-09 21:07

rust in peace :(

axxro 20-07-09 23:04

https://www.youtube.com/watch?v=M9cvaPLAu24

aircooled, ca se incadreaza.....

aleyx_oltcit 21-07-09 08:00

nu pot fi toate salvate dar macar unu din fiecare serie

shantzu 21-07-09 22:21

Daca s-a facut un film din 30-40 de masini in stare jalnica ,lasate in paragina asta nu inseamna ca numai reconditioneaza nimeni masini. Sa zicem ca ala a fost norocul masinilor din film sa nu isi gaseasca un propietar sa aibe grija de ele :)

Khalis 22-07-09 09:09

app de masini abandonate... cei din Bucuresti poate stiti ca pe Magheru, la KFC, era de foarte mult timp - cativa ani cred - un Ferrari plin de praf saracul (desi, culmea, rotile erau inca umflate si nu cred ca se deranjase cineva sa le umfle), numere de SUA... in final banuiesc ca a avut noroc sa-l ia cineva sa-l restaureze, pentru ca de o luna masina nu am mai vazut-o acolo... sper din suflet sa nu fi impartasit soarta Stingray-ului...

DarkJEDI 22-07-09 11:04

f40 alla era o replica nu prea reusita si daca il lua cineva il lua doar sa il dezmembreze.

babau88 22-08-09 14:58

L-a luat propietarul,care sta tot timpul plecat in afara, era o replica si dupa ce a disparut de acolo era pe str Veseliei ,apoi a disparut si de acolo

CyberCSX 22-08-09 16:54

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2485818)
doamne da ce om prost sa dai asa bijuterie de masina pe un logan ... macar de o vindea la un pasionat isi lua multe loganuri

Nu e prost deoarece fiecare vede lucrurile prin prisma lui. Cum am mai spus mai de mult si repet, pt. 90% din omenire, o masina este un mijloc de locomotie si nimic mai mult, fara nici o valoare sentimentala indiferent de ce marca e. Daca de ex, persoana "X" mosteneste un Ferrari sau un Corvette si n-are nevoie de el, īi este egala valoarea, cauta pur si simplu sa scape de el fara sa tina cont ca-l da sub pretul de piata.

Indiferent cīti iubitori de masini sīnt aici, trebuie tinut cont ca nu gīndim cu totii la fel. Ma refer la gīndirea normala si nu la aberative.

VW-G60 22-08-09 23:55

Va lamentati degeaba.
1 Mai bine de jumatate din masinile din pozele postate de voi nu intra la capitolul oldtimere decat peste vreo 15 ani cel putin deci nu prea are legatura cu sectiunea in care va aflati.
2 Se vede ca nu prea aveti legatura cu ceea ce inseamna restaurare profesionala fara suparare. Cand vine vorba de tabla asta reprezinta cam ultima grija a restauratorilor, tabla se reface cu ajutorul unor tinichigii destepti si a catorva poze originale.
Valoarea e data de ornamente, ceasuri de bord , accesorii, motor etc.
3 Chiar si daca ar fi sa va dea cineva o asemenea epava garantat ca ar continua sa rugineasca si in posesia voastra sau ar ajunge sa fie vanduta mai departe pentru ca nu ati avea fondurile necesare pentru o asemenea operatiune facuta dupa regulile casei iar carpaceala nu e restaurare.

o_kh3 23-08-09 00:26

bine punctat

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning