![]() |
Re: Machetele mele - miko
Quote:
din pacate echipa de revizie a ramas in concediu, urmand sa apara dupa testele efectuate utilajului si acordul furnizorului de a intra in ”paine”, astfel ca totul sa fie in deplinatatea legala a formelor si normelor in viguare.....stiti ce s-a intamplat, nu ? ”o echipa japoneza a reusit sa construiasca o basculanta de 150 tone care incape intr-o cutie de chibrituri, ori dupa ce a trecut toate testele cu brio akum se confrunta cu o problema grava.... inca nu au gasit un sofer pe masura ei.... !!!” |
Quote:
Foarte frumos camionul!@ ;) |
superbe machetele!
|
6 Attachment(s)
MAISTO...VOLKSWAGEN, EXPORT SEDAN (1951), scale 1/18, MADE IN THAILAND.
multumesc prietenului meu de la care am achizitionat macheta... |
6 Attachment(s)
SIKU 3730, 1/55, CRANE TRUCK
Tehnical Details : overall lenght 12460 mm overall width 2680 mm overall height 3820 mm total weight 48000 kg engine design Turbo-Dieselmotor Typ D 926 TI-E A4 no. of cylinders 6 horse power 270 kW / 367 PS |
un singur cuvant...impresionant!bine ai venit pe aceste meleaguri!
|
FRUMOASE...
o singura intrebare... SCAMMELL CONTRACTOR cand l-ai cumparat? si pretul de pe cutie este exprimat in lei sau in euro? Daca este in lei, mi se pare incredibil, avand in vedere si SCARA:shock: |
anul trecut am reusit sa il iau prin septembrie din Germania, pret in euro, de la o asociatie care vinde machete fabricate de zeci de firme cunoscute.
am asteptat mult momentul deoarece cam toate SCAMMELL-urile is pe rosu la stoc, iar cand a aparut am avut noroc cu prietenul meu care e inscris acolo si l-au intrebat aia daca mai are nevoie de macheta respectiva. daca era sa o iau eu....plateam si transportul si comisioanele bancare etc ca nu mai imi venea sa o iau. |
6 Attachment(s)
acesta este un excavator hidraulic M500H,
fabricat de firma SIKU, scara 1:55, cumparat in ROFU kinderland, cu 15,99 euro, in DECEMBRIE 2002. DATE TEHNICE : are un motor de 117 kW / 160 PS, cu o cupa de 1,8 metri cubi, lungime 12540 mm latime 3520 mm inaltime toatala 5280 mm |
6 Attachment(s)
autobasculanta MAN, de fabricatie SIKU, scara 1:55.
DATE TEHNICE : lungime 9295 mm latime 2585 mm inaltime 3438 mm motor cu 6 cilindrii de capacitate totala 12816 centimetri cubi cu o putere de 338 kW / 460 PS. |
FRUMOS !!!!!!!!! si (baga a doua)..hihihi, la mai multe.
|
6 Attachment(s)
autoscara de pompieri Mercedes, de fabricatie SIKU, scara 1:55.
DATE TEHNICE : lungime 11500 mm latime 2500 mm inaltime 3700 mm motor cu 10 cilindrii cu o putere de 261 kW / 355 PS la 2300 U/min viteza maxima 80 / 100 km/h cu masa totala autorizata de 26.000 kg |
foarte faine machetele!
|
10 Attachment(s)
MAN TGX Sattelzugmaschine 3 achs mit Goldhfer Telesattelauflieger SPZ DL 4 achs - VOOS - Neuheit 2008 - 1:50 - CONRAD
|
Manul este o frumusete!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning