![]() |
Re: E30 - prima dragoste nu se uita
Salut,
are potential ursul asta. Poti incerca sa scapi de bara aia de pe fata si pragurile, care sincer dau in cu totul altceva, si sa completezi kit-ul de m-tehnik1 Multa bafta in continuare cu ceea ce vrei sa faci ! |
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-T-408162.html
asa ceva nu te intereseaza pt ursu? Bafta cu masina! |
ba da. chiar ma intereseaza. ma gandeam la borbet A, dar imi plac si astea...lasa-mi un pm cu o adresa de mess sau mail ceva, si discutam.ms va salut
|
Quote:
Dar ti le las si aici: id mes: fl0rin3l_vl nr tel: 0765062837 |
frumos ursu,sa-l stapanesti sanatos.
un + pentru bara fata.. |
M-am tot invartit pe langa el zilele astea si nu pot sa ajung la o solutie finala....am ajuns la concluzia, va rog corectati-ma dak gresesc, ca nu am nici un kit intrreg...M-tech 1 bara spate ...M-tech 2 eleronul....bara fata si pragurile fibra....si sincer nu imi prea place cum se "pupa" toate...intre timp am mai luat unul si l-am desfacut ...acuma am 2 optiuni...ori pun fustele si barile de model '90, vopsite culoarea masinii, ori completez kitul M-tech1....sincer as opta ptr prima optiune, ce parere aveti?..ajutati-ma cu cateva sfaturi ca mi-am tocit nervii zilele astea...
|
3 Attachment(s)
simplu l-as face ceva gen....la asa ceva m-am gandit...vreau si eu de la voi o parerea asa...sau nu...?
|
Quote:
|
Subscriu la ce e scris mai sus...continua m-tech 1 !
Bafta in continuare ;) |
ptr cei interesati de pe masina sunt de vanzare urmatoarele piese....bara fata, praguri laterale, bara spate m tech1 si stopurile clare....dak e cineva interesat sa lase pm si facem preutrile pe loc.va salut...si on topic, masina va intra intr-o adevarata schimbare...posibil si de culoare.dak nu se va transforma in negru va ramane rosul acesta, mai vedem...
|
aaa...era sa uit si jentile sunt de vanzare, cauciucurile sunt f bune, aproape noi...la fel si farurile.
|
salut! lasa-mi un PM cu pretul la bara spate. multumesc frumos si bafta la modificat.
|
nu am mai zis nimik demult....de pe masina s-au dat jos bara fata ....pragurile,eleronul...am inlocuit interiorul complet cu unul crem, am montat farurile cu lupa...a primit si un set de roti borbet bs...o sa revin cu poze...intre timp dak stie cineva un motor de 1,8 is este rugat sa imi dea un pm...ceva..va multumesc...bafta
|
10 Attachment(s)
mai pun si eu cateva poze....cam in starea asta a ajuns deocamdata ursul meu....azi i-am pus si proiectoarele din fusta....o sa revin cu ceva poze, mai asteapta inca multe dar dupa ce scap de itp ...bafta la toata lumea!!! va salut
|
cer scuze ptr calitatea pozelor, sunt facute cu ce tel am avut la indemana.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning