![]() |
Re: Machete in lucru - TaZzY E30
GRIN...la tastatura mi-e lene sa schimb contul.....29.000 RPM TAZZUle....nu uita de bani...:):lol:
|
Am fost aseara la Green,S-a apucat de bodykit,mai trebuie finisat.Masina ,din pacate,va fii un WIP(Work In Progress) pentru ceva timp,din lipsa de "fonduri".....deci,motorul va veni putin mai incolo.Pana atunci ,va fii doar de Stilyng
|
........momentan lucrul la masina stagneaza.....dar,in curand ......>:)
|
momentan masina sta dar a primit un set nou-nout de SLICKuri !!!
CADOU ptr tazz:lol::lol:! |
->Va venii pana luni si motorul de drift........Hooooray:X:X:X:X:X!!!!
|
Oho..se anunta modificari:D dai un telefon sa vada cand vine motoru sa vada si ochiu meu ce iese:)
|
Iti dai seama ca o sa fie o demonstratie cu noul motor:D..........mai avem de facut stickerele:D.......si bineinteles sa vedem cum punem un parasolar cu HellRacers pe masina:D....si trebuie finisata caroseria,vopsita.....mai sunt destule de facut:D
|
Ti-a venit motoru? l-ai probat..? se invarte?:lol:
|
3 Attachment(s)
Azi ma interesez daca a venit.A fost comandat de pe sierra.ro ......sau cv de genul...nu l-am comandat eu,Green l-a comandat.......Ceva in genul o sa fie culoarea....acum m-am apucat de a 2-a poza.Cand va fii gata o voi pune.Ma gandeam sa vorbesc cu green sa fie gata masina(cat de cat pana pe 2 Octombrie),ca sa vedem ce a iesit,si sa o vada si restul celor care au urmarit topicul asta....si poate si o mica demonstarie:D...
|
1 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva dar a iesit mai urat :D
|
2 Attachment(s)
nu-i nimic,cristi.M-am gandit la altceva si dupa ce mi-am tocit mouse-ul ,iata ce am obtinut
|
si deci.....inca stagneaza lucrul la masina....trebuia sa fie gata pana pe 10 ,dar mai e de lucru la ea......ce nu stiti inca este ca au mai intrat 2 masini in lucru..Ferrari 360 Spyder si Hummer H2 SUT.....si am inceput sa caut o masina mai speciala de drift...inca nu va zic ce....o sa vedeti....it's surprise>:)
|
Hummer-ul jumatate e gata,iar Mercedesul e DONE!!...saptamana asta o voi vopsii personal,Negru mat:D......A fost facut doar de styling...dar o sa iasa demential:D
|
pana la urma mercedesul l-ai facut pentru dirft?
|
Teoretic se da de-a latul,dar trebuie schimbate antena si telecomanda...pt a merge pe distante mai mari...astea o sa vina poate la anul....ca acum,trebuie sa ma ocup de club:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning