![]() |
Re: E46 - 320d - "Albastrul"
Quote:
Cat despre masina ta, cand o vedem si noi? Sa o stapanesti sanatos si fara incidente... |
Mersi lafel , a mea inca nu m-am decis daca sa bag bani in ea sau nu...Daca incep topic cu ea inseamna ca o sa iasa superba...daca nu inseamna ca strang bani pt altceva :P
Serios chiar nu stiu...meditez..... |
Quote:
ciudat rau spatele din fata e frumoasa dar din spate nu pot sa ma obisnuiesc parca e Leganza :) sau compact doar ca lipseste hayonul :lol: |
Quote:
|
Nota 10 pentru cum arata din fata , spatele lasa de dorit dar pana la urma gusturile nu se discuta !
Bafta cu ce ti-ai propus ! |
Quote:
|
Super tare masina, apreciez ideea cu spatele masinii dar sincer mie personal nu prea imi palce este doar o parere personala sper sa nu ma injuri acum! Din fata este OK! Oricum ai o masina super! Multa bafta cu viitoarele idei! Numai bine!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mi-au venit ceasurile cu plasma :shock: acum sa vedem cand gasesc timp sa le montez :???:
|
din fata arata bine rau, dar spatele nu prea e genu meu, dar tie sa iti placa aia conteaza
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Am si eu pe cineva la Buzau care lucreaza super bine;) Orice culoare doresti! Dar dak deja ai programare.....e bine! Am Mers azi cu un bmw, care avea Verde+Portocaliu tot bordul dadea criminal! Numai bine!
|
da si cu asta ai dreptate, ca nu prea am mai vazut vreun e46 care sa fie asa din spate
|
adevarat nubira zici ca este din spate :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning