Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Pagani prezintă Zonda Cinque Roadster (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/132138-pagani-prezinta-zonda-cinque-roadster.html)

lucian1985 06-07-09 14:41

Re: Pagani prezintă Zonda Cinque Roadster

Super raritate va fi

slayersland 06-07-09 19:15

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2465176)
arata extraordinar dar este doar o masina de garaj. tot veyron ramane pe primul loc

Poti zice asta in mod sigur numai daca ai cumva tu unul si ai de gand sa-l tii in garaj. Pana atunci e masina de ce vor proprietarii sa faca cu ea, garda la sol se ridica 7 cm si suspensia poate fi ajustata pe confort, mergi pe drumuri de n-ai treaba...am vazut modele incalecate pe borduri de ti-e frica sa le iei si cu Loganu.

ovydioo 06-07-09 20:08

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2466343)
Poti zice asta in mod sigur numai daca ai cumva tu unul si ai de gand sa-l tii in garaj. Pana atunci e masina de ce vor proprietarii sa faca cu ea, garda la sol se ridica 7 cm si suspensia poate fi ajustata pe confort, mergi pe drumuri de n-ai treaba...am vazut modele incalecate pe borduri de ti-e frica sa le iei si cu Loganu.

pai asta incercam si eu sa scot in evidenta, veyron-ul este o masina pe care o poti folosi everyday pe cand o zonda ca asta nu o vezi decat la saloane si pe circuit

slayersland 06-07-09 22:07

Sunt mult mai multe pe strada decat pe circuit, in Dubai sunt 4 care se plimba zilnic aproape, prin Europa, in fata hotelurilor unde vaneaza fotografii masini de lux, sunt parcate des. Veyron-uri nu prea am vazut sa se fataie asa pe strazi insa. Rar sunt prinse, mai mult la meeting-uri le gasesti. Sunt si mai putine, si poate si de asta, insa Zonde pe strazi se plimba des. Daca te-ai referit strict la modelul asta posibil sa ai dreptate, pentru ca o sa fie date celor care mai au inca o Zonda prin curte, si au cu ce sa iasa daca e cazul, dar in niciun caz nu poti zice ca masinile Pagani nu fac fata strazilor si uzului zilnic daca esti un pic maniac.

Limba14 07-07-09 00:00

opera de arta.
bravo pagani

ovydioo 07-07-09 11:29

Quote:

Originally Posted by slayersland (Post 2466778)
Sunt mult mai multe pe strada decat pe circuit, in Dubai sunt 4 care se plimba zilnic aproape, prin Europa, in fata hotelurilor unde vaneaza fotografii masini de lux, sunt parcate des. Veyron-uri nu prea am vazut sa se fataie asa pe strazi insa. Rar sunt prinse, mai mult la meeting-uri le gasesti. Sunt si mai putine, si poate si de asta, insa Zonde pe strazi se plimba des. Daca te-ai referit strict la modelul asta posibil sa ai dreptate, pentru ca o sa fie date celor care mai au inca o Zonda prin curte, si au cu ce sa iasa daca e cazul, dar in niciun caz nu poti zice ca masinile Pagani nu fac fata strazilor si uzului zilnic daca esti un pic maniac.

m-am referit strict la modelul asta. dar asta nu inseamna ca nu o sa fie vazuta pe strazi niciodata, au scos ei la plimbare fxx prin monte carlo.

laur_nsl 07-07-09 12:09

arata nemaipomenit. evacuarea putea sa fie alta culoare dar oricum e uimitoare. masina asta e de pus pe pereti(poster) si de visat la ea (doar atat din pacate).
PS are discurile de frana mai mari decat rotile de la masina mea. wow

Strainger 07-07-09 12:17

superba masina ca mai toate masinile!

GL-22-GTR 10-07-09 23:37

O sa apara si la Hotel REX - Mamaia. :D

All times are GMT +2. The time now is 06:18.

- Copyright 2026 4Tuning