![]() |
Re: Vand Nokia 1100 - made in Germany !
topicul asta merge la divertisment nu aici
naivi rau sunt unii :) |
O fi dat omu' telefonul, ca vad ca nu mai zice nimic, poate a luat 2000e pe el, hmmmmm...oricum, tentant anuntul, cum sa arunci 1000e la gunoi.
|
treaba cu telefonu e adevarata,..dar sa fie made in germany si sa fie rh16,rh17 2001-2003
|
ce naiva e lumea in ziua de azi.. da stiti ca: "pana sunt altii mai prosti ca mine nu mor de foame" .. s-a terminat cu masinile de cusut zinger :)) cu platina.. cu alea alea.. au aparut nokia 1100 made in germany :) E un nou produs supraevaluat.. si sa stiti ca tine faza... si e si la nivel mondial.. deci e ok .. deci or sa se cumpere si or sa se vanda la niste preturi enorme.. dar nu din cauza ca le folosesc hackerii ci din cauza ca a fost cineva destept.
|
Devine mai mult decat un thread de vanzari, si asta ptr. ca e o adevarata comedie, daca e cineva pe aici care are(sau nu) ce face, il sfatuiesc in felul urmator, face 2-3 siteuri lowcost, kiar graturite, unde sa produca "stiri" bomba, plateste sa apara prima cand dai search pe google, cumperi 5-6sacose plinde cu 3310(sau orice alt telefon lowcost) apoi da o stire senzationala, aceste telefoane pot intercepta convorbiri prin simpla modificare a softului, care desigur, se poate realiza doar la acest model...si pac, produsu e vandut ca painea calda din noi si la un pret super evaluat, din care poti sa mananci, sa bei si sa f... cat te tin telefoanele:))...si cum zicea si prietenul nostru "conty one" care probabil a luat teapa sau a tepuit pe cineva, kiar e adevarat...adica asta e dovada ca faza a tinut la unii...intrebare acum: DE UNDE STII TU CA E ADEVARAT?...ARATA-MI SI MIE CE POTI FACE CU EL INAFARA DE A VORBI SI A-L DA DE PERETI. Astept sa-mi arati cum ciordesti tu bani din banci. app. ITI OFER 10.000E DACA TU-MI ARATI CUM HACKUIESTI UN 1100, cu softul tau "special", SI APOI FACI TRANSFERURI ONLINE, deci banii kiar tii dau, promit.
|
jos cu Singer-ul...sus cu 1100...:lol:
Asta-i trend-ul la noi...ca si imobiliarele...dai 100.000 de euro pe un apartament cu igrasie in care s-au basit mosii timp de 60 de ani. |
Quote:
il vrei tu? 600 E ca esti de pe forum 8) |
Cum ti-am mai zis, iti dau o punga intreaga daca vrei, numai ca la pret nu-ti las prea mult, 500e bucata, ca esti tovaras pe 4tuning cu mine. :P
Acum iarta-ma daca ti-am invadat thread-ul si sunt prea direct si putin ironic, dar... Oricum, oferta mea ramane valabila, deci cand vrei, da-mi pm :)) |
Din cate am inteles e cat se poate de adevarata treaba,este un cod care se baga si iti scrie dak e telefonul bun sau nu,aceste telefoane s-au fabricat in 2800 de exemplare :)
|
sal. lasa-mi nr tau si te voi suna,doar daca ai rh15,rh16,rh17.
|
Topicul se poate inchide !
|
L-AI DAT? cu cat ? :) tare faza.. o stiam si eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning