![]() |
Re: My Renault Megane ALB
man sa-o stapanesti sanatos ,
am avut sieu un megan hachbag mai demult . |
salut! buna ideea cu plafon negru, vad xenoane, jantele merg, cu toate ca iti erg niste distantiere pe spate. bad boy si coboar-o!
|
de coborat urmeaza sa o cobor si ma gandeam ca as putea cu niste arcuri sport...nu vreau nici foarte mult sa o cobor ca merg destul de des cu 4 persoane in masina.am tot cautat dar destul de greu de gasit.intai vreau folie pe geamuri iar mai apoi bad boy look.
Quote:
|
Quote:
|
aaa si inca ceva... cu aceasta schimbare castigi cam 5 cm(in minus) din cate stiu...si ce daca mergi cu 4 persoane... :shock: suspensiile sport rigidizeaza masina.. :idea: so.. nu se "va mai lasa" ca de obicei...;) doar ca o sa-ti "zgaltaie" pasagerii la "gropi" ;)))...:lol:
|
Quote:
si eu am suspensie sport si e super fain ;) doar ca daca prinzi un drum mai rau ii chin cu suspensie sport :)) |
eh...asta`i riscul pe care mi`l asum...pentru inceput ma gandeam doar la arcuri,iar apoi sa pun si amortizoare sport...sa vedem ce gasesc si la ce preturi...
|
poti pune si amortizoarele stock, dar intarite. ca din cate stiu, sunt pe ulei. le duci la intarit si gata => amortizoare sport. dar pt mom merge si doar cu arcuri sport.
|
Quote:
|
frumoasa masinuta...
vad ca nu ai mai postat dde mult...deci s-a mai intamplat ceva cu ea sau a stagnat proiectu |
Quote:
|
4 Attachment(s)
asa e..n`am mai scris de ceva vreme dar lucrurile nu s`au oprit la masina...
am montat senzori de parcare din lipsa de vizibilitate in spate,am pus finala spot din inox(care se aude f bn,am sa pun si un filmuletz),am pus subwoofer bas reflex magnat si statie blaupunkt,am facut etrierii rosii,si mai multepe care nu mi le amintesc aku... am si eu o intrebare....pot sa`mi pun pana la urma geamurii fumurii fata spate.se mai ia cineva de mine daca am autorizatie? si cateva poze din weekend`ul asta... |
pe spate nu se ia nimeni de tine. dar pe fata geamul e deja inchis, lucru care nu prea te poate ajuta cu folia autorizata pe fata. acolo tre sa ai 35% opacitate maxim.
|
Am si eu o intrebare cand merg cu viteza mica adik sunt la semafor si vreau sa plec cu a intaia la viteza mik nu prea intra in viteza si ma forteaza sa o dau pe a 2 . E normal treaba asta, si nu se intampla mereu sar ma km streseaza. TNX
|
e normal sa nu intre in treapta 1 daca esti in mers...la mine intra dar cand rulez cu viteza f mica...aprox 10km/h...
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning