![]() |
uite si din RO
2 Attachment(s)
daca nu e bine asta e...
|
Cipin-KUS
... lada aia nu e din ROMANIA... dupa cum zice regula topicului... si nici cielo-ul ala nu e.. asa ca mai alege... |
offtopic dar nu m-am putut abtine : ce penala e chestia aia mov de la carligul din spate de la X5-u ala cu GUV la nr :evil: ! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Dar cielo este !!! Are numere de Iasi !!! Sau a avut ! Iti zic sotto ptr ca am vazut acum 1 an toate pozele de pe masinimodificate.ro cu el !!! :lol: Quote:
LoooooL ! :peace: Dupa neoane ? |
http://img31.exs.cx/img31/3632/13940800011.jpg
Am luat-o de pe autovit imaginea .... Arata super si motoru` ... costa vreo 40 de mii euroi. |
1 Attachment(s)
Si de la mine ceva ...
|
1 Attachment(s)
Gillet Vertigo - in Dorobanti
|
1 Attachment(s)
si una mai artistica cu el:
|
de azi ma pun sa bag banii sub saltea,ca pana la 18 ani sa pot se stranga vreo 40.000 de euro sa pot sa imi iau un s2000 :twisted: :twisted: :peace:
|
...si poza pusa de madfish (cea cu Golf-ul) seamana foarte (FOARTE) mult cu una facuta de mine in mai, la Mamaia, in Satul de Vacanta.
madfish: atunci e facuta, nu ?!:lol: |
da ... e langa bowling`ul din satul de vacantZa din constantza. .. poza cu golf`ul ... belea kitul Seidl ... sa moara familly :D
|
3 Attachment(s)
:shock: Marfa Marfa Golfu`
Hai k mai pun shi eu ceva... :twisted: GRUPU` VAG! 8) |
O tura la Rex/Yaki/Scandinavia si umplem 10 pagini instantaneu cu poze... :lol: :lol: :lol:
Pozeaza cineva si Quattroporte-le ala vis-a-vis de Casa Taraneasca de langa Arcul de Triumf? |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
o sa bag si eu poze cu un MErcedes care cred ....eu e destul de tare..... :D ( 5.4 l V8 467 cp AMG)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning