![]() |
Quote:
Quote:
Te rog sa folosesti functia Edit ! |
Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
mai bine ii pui faruri ovale de 1300 veritabil:D sa fie 1300 clasic cu adevarat
|
|
Quote:
Meritau luate amandoua pe 500 de Dolari .. ( daca te "tiganeai" cu mosu ) sau hai 600$... ca si aia ruginita.. era bine... Faceai Export.. cu piese.. Oricum am vazut.. ca aia ruginita.. avea motor de 1.6 (banuiesc) dupa cum e unflatura aia la capota.. si interioru e tare ... faceai din 2 una.. si exterior DACIA... Interior Renault (parerea mea) .... |
cred ca daca te mai duci la mos, si ii propui sa ii dai 100 de dolari si pe aia cred il indupleci, ar fi afacere pentru piese aia. Are multe piese frumoase.
|
Salutare prietene de peste ocean!!! Make it an american muscle car!!! Baga motor frumos pe ea si fao ca la carte!!!
|
f tare masinuta .....fa-o de drift sa iei curbele cu frana de mana printre zgarienori!!!am vazut bine exista dacie cu volan pe dreapta????
ps: ce scaune is pe aia vernil fara volan?arata bine....bafta cu proiectu !!! |
Quote:
Noi aici chiar nu vorbim de Dacia:D...tot ce ai vazut pana acum in poze sunt Renault-uri 12:D...Dacia a fost copiata dupa acest model ;) Da, au fost facute Renault-uri si cu volan pe dreapta, Anglia, India s.a.m.d |
greseala mea recunosc...deci era vb de reno 12 ....m-am mirat de reno-ul cu volan pe dr si de cutia automata......insa ramane o intrebare .....aia verde fara volan ce scaune are?arata bine....bafta cu proiectu si abia astept sa vad cum iese...
pt curiosi: nu ma plictiseam ....lucrez la calc si eram in pauza de cafea... |
scaune tombstone r12ts T2
|
Quote:
Ar trebui sa te interesezi. În ceea ce priveste restaurarea, sper ca nu te prostesti cu ea sa-i pui DONCK (BigRims) si alte abureli din astea :rolleyes2 Lasa-i jentile alea originale sau cauta eventual pe ebay niste jenti de alu în 3 prezoane de R 12 G daca chiar e sa fie. Oricum dupa ce ai facut-o, n-ai amibitie daca nu tragi cu ea o ROUTE 66 (nu numai N.Y.) si le pui la baieti niste poze ;) PS: - Dute la mosu, umflo si pe cealalta si demoleaz-o pt. piese. Cel putin mai ai un motor de rezerva, cutie etc. |
Eu prima oara m-as uita bine la lonjeroane si punte spate. La cum sta de inclinata roata stanga spate, pun pariu ca puntea e mancata de rugina. Vezi ca la asta nu merge sa-i schimbi sasiul, pt ca e autoportant. Asa ca dc e mancat, ori carpesti, ori schimbi si nu cred ca gasesti piese acolo. Baga-te sub masina si vezi la roata aia, in ce se mai tine axul ala.
|
AMERICA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR...FOARTE TARE.MULT SUCCES CU RESTAURAREA
|
omule,mult succes cu proiectul asta,suna bine.
|
bafta cu proiectu ...bro...!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning