![]() |
Asadar...ai pus public tot ce am vb. noi pe privat , ceea ce inseamna ca tu nu ai cum , nu poti sa porti o disc. singur ...ai nevoie si de parerile celorlalti , nu esti sigur p tine.
Ca sa ti explic mai bine , tot ce am spus am spus , pt. ca tu , ca si moderator , intri , citesti si inchizi ...fara nici o explicatie EXACTA !... In legatura cu 4ss , am spus ca nu credeam ca sunt si persoane de genul tau acolo , pt. ca asa e...chiar nu credeam.Topicul colegului meu a fost mutat de la Discutii generale masini , aici si de aici tu zici ca era mai bine altundeva ...omul nici nu mai stie unde sa posteze ...aruncati topicuri unul de la altul ...Lasati le acolo unde sunt o zii doua , rade lumea , isi da cu parerea si le stergeti ...cu explicatia ca : \" Acest topic se pare ca si a atins scopul drept urmare va fii sters \" Nu e mai frumos asa ? Hai sa o terminam aici ...si dak mai ai ceva sa mi spui , vb pe afara . |
vai ,ce-o sa ma mai pish pe mine de ras , in ziua in care o sa va intalniti , voi 2 , fatza-n fatza, si o sa realizati ca fapt , v-ati inselat in parerea facuta despre celalalt, ca sunteti 2 baieti de aur , de abia astept ..
o sa fie tare. . alex maxx e un super baiat , collins la fel ,o sa mai dureze ceva pana o sa realizati si voi 2 chestia asta, unul despre celalalt, terminati cu conflictele astea aiurea :) chiar nu-si au rostul .. |
santose...
conflictele pe forumul asta si-au avut vreodata rostul ? c'mon ... ar trebui toti sa fim prieteni p forum si rivali doar la concursuri ... ma rog...asa ma gandesc eu... :P |
Intradevar...cred ca ai dreptate santoase tata ! ...asa ca imi cer eu scuze pt. iesirea mea ...si , cam atat ! :wink:
|
bomba rau omu :)))))) 3 gume hahahahhahah
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning