![]() |
am eu de vanzare coala de tabla de aluminu striata exact ca in bmw...
|
incerc sa ma hotarasc daca-mi place nasul sau nu. voi ce ziceti?
bafta la vanzare, poate nu vei tine prea mult pretul asta. daca ti se ofera ceva apropiat nu refuza. |
Re:
Quote:
|
Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
E cel mai tare urs pe care lam vazut....de asa avea bani las cumpara ...............fara sa mai stau pe ganduri Frate si ce interior are... :shock: :shock: :shock: DE CE IL VINZI MAH................NU AS VINDE O MASINA CA ASTA si nu cred ca o sa scotzi banii care lai bagat in el parerea mea e ca faci o greseala cal vinzi..... dar conteaza doar parerea ta :D |
:wink:
|
este un tip la sectiunea -masina mea -bmw -care a bagat intr-un ursulet- pana acum peste 10 mii in ea sa o refaca complet si nu a terminat.asa ca masina daca este reconditionata complet ,isi merita banii .si sa fim realisti masina arata bine chiar daca e doar un ursulet face 8000.
sincer daca as avea banii astia as cumpara-o.bafta la vanzare si felicitari de pe acum cui o sa o cumpere .va face o achizitie buna |
ms rada_ady si eu daca as avea bani as cumpara-o...crezi ca nu-mi pare rau ca este de vanzare...
|
Imi vind un rinichi sa-mi cumpar ursuletzu asta....................glumeam
:peace: :peace: :peace: :peace::peace: :peace::peace: :peace: |
idem
|
:arrow:
|
Sunt sigur ca dupa ce va vinde masina nu va mai fi asa ....stiu unele cazuri in care sa intamplat ca la urmatorul propitar sa ajunga masina ca draq ...de asta ar fi pacat
|
incerc s-o aduc pe 1-2 aprilie la bucuresti la prisma...poate asa sunt mai multe sanse....
|
turometru de diesel? :?:
|
Hmm...da, e turometru de dizel, acu vazui.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning