![]() |
Re: bmw din germania
am si eu o intrebare: aducerea unei masini prin repatriere ce implica? adica, acum se poate aduce pe repatriere o masina din '97? daca nu, se poate aduce dupa ce or da astia legea? la cat timp dupa repatriere o poate vinde persoana respectiva? va multumesc
|
la repatriere ai voie toate masinile tale inscrise pe numele tau,...
:rolleyes2 |
!!!
ca fapt divers, taxele la un ursuletz 325i din 90 de exmplu ar fi peste 5000 euro !!! |
Quote:
|
Quote:
:rolleyes2 |
pai si mai pui cei 5000 si nu prea rezolvi nimic ....
doar sa ai ceva bani si sa nu ai ce face cu ei.... :rolleyes2 |
mai bine iei un m3 e30, cum a facut seba, si te doare in cur de taxe,...masina unica in ro,...
sau un m3 e30 cu motor m5 e34, si la 15 mai pui 5 si ai liniste toata viata,... ce mie 15, ce mie 20,... :rolleyes2 |
Nu e singurul din Ro...mai avem vre-o 2 M3 e30...personal daca as da banii pe un M3 e30 l-as lasa asa nu as pune nici un motor de M5 e34
|
corect, ori il lasi absolut original, eu chiar il ajut pe seba sa refaca masina asa cum a iesit din fabrika, ori faci ceva de genul mai extrem,...
o tu felix germania, ... sa ai una originala si una extrema,... dar ciudat ce lege proasta, un urs de 1000 de euro si un m3 de 20000 de euro sa aiba aceleasi taxe,... :rolleyes2 |
offtopic: cine e seba? e aici pe forum?
|
seba??? este unul dintre cei mai tari baieti pe care iam cunoscut vreodata,...
sti wrx pro drive 550 CP, evo IX, S3, M3 E30,...etc,... si face un lambo varza cu subarul lui,... 8) |
poate raspunzi si la intrebare , nu doar de dragu de a lauda !
|
banuiesc ca e vorba de inconfundabilul domn SEBASTIAN
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:06. |
- Copyright 2026 4Tuning