![]() |
Re: Dacia 1300 cu imbunatatiri :)
sa vad acum pe 27 august ca fac rost de niste bani si daca e o cumpar :) da nu vrea sa umplu curtea cu masinii ca mai am o nova o alta dacie 1310 si asta amea..
|
nu are nimeni o grila de renault ca cea din poza..?De preferabil sa fie din constanta..:D
|
http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=169 uite aici grila de care vrei tu.
|
1 Attachment(s)
in sfarsit am luat niste 'bling blinguri' urmeaza si o bara :D..maine le montez
|
3 Attachment(s)
:D le'am pus
|
le ai pus dar cand ai dat jos bling blingurile alea vechi avea o tona de jeg acolo...pute ai sa dai macar cu o carpa sa iei ..dar u NU le ai pus direct fara sa mai stergi nimik .....:sad: lasa k e bine si asa !!!
AAAA am uitat.... vezi k venit motoru ala care ziceam eu de 2000 CM ....sa vi cu masina sa til montez......:arrow: si in masina sa ai si o naveta de bere :D |
dar cu motoru ala vechi sa mil dai mie...sa i fac cateva modificari cum imi place mie :D8):lol:
|
ok:)) sa imi spui ce berica prefera domnu :))
|
Aoleooooo ce de reclama
|
un singur lucru nu imi place la masina ta..grila..mai bine zis..dungile alea cromate de pe ea..dar daca vrei sa o schimbi nu ezita..in rest frumoasa;)
|
4 Attachment(s)
sunt vechi pozele :D
|
nu m'am exprimat bine...alea cu dungile sunt vechi :) trebuie neaparat o vopsea..ca a fost vopsita in bataie de joc
|
ehe..asa da..:peace: vopsea pe grila sau pe toata masina?
|
pe toata masina :)..ma gandeam la alta culoare sa evidentieze nichelu'l :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning