Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B-45-WAN (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/131749-e30-45-wan.html)

EvLSant0S 04-07-09 01:24

Re: E30 - B-45-WAN

wow,incredibil de tare...
daca esti dragutz cand ai timp,ne faci si noua o lista cu preturi,eu de exemplu as vrea sa-i cumpar bascule noi si buscaraie si pivoti si mai toata articulatia,+ suspensie si tot asa,si as fi tare curios de preturi,macar estimative..

B85KYL 05-07-09 22:55

Salutare shi bine ai venit pe forum!!!
Imi pare tare bine sa aud ca in sfarsit proiectul tau cu fosta mea masina se apropie de final... Sunt foarte invidios pe rabdarea ta, dar numai asa se poate face o treaba buna...
As vrea sa ti-o iau eu putin inainte shi sa le spun celor interesati de pretul pieselor , ca acum un an jumate cand am fost la tine ultima data investisei cam 20.000 euro in piese shi inca mai aveai de cumparat...
Felicitari pt ce ai reusit sa realizezi shi poate o sa le facem cunostinta surorilor

LAFv8 05-07-09 23:43

super tare.si ce mot va avea masina pe ia:lol:?

leonard 06-07-09 00:34

foarte tare proiectul , piese de calitate vad , urmaresc cu mare interes. daca ai timp da mai multe detalii si poze ;) spor la treaba

sprinter 06-07-09 03:50

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2464088)
Salutare shi bine ai venit pe forum!!!
Imi pare tare bine sa aud ca in sfarsit proiectul tau cu fosta mea masina se apropie de final... Sunt foarte invidios pe rabdarea ta, dar numai asa se poate face o treaba buna...
As vrea sa ti-o iau eu putin inainte shi sa le spun celor interesati de pretul pieselor , ca acum un an jumate cand am fost la tine ultima data investisei cam 20.000 euro in piese shi inca mai aveai de cumparat...
Felicitari pt ce ai reusit sa realizezi shi poate o sa le facem cunostinta surorilor

Inseamna ca ii place foarte mult ursu, daca a investit atatia bani in el... Numai respect, si felicitari pentru munca depusa, oameni ca tine mai rar! Bravo

noxe 06-07-09 04:17

:arrow:no comm asa se face treaba;) ..dar inainte de rabdare trebuie sa mai ai si capital:!: pentru asa ceva RESPECT:!::!: ce sa mai..:) si multa bafta si grija cu el cand o sa-l scoti la "mancat asfalt":)))
apropo'
nu stiu daca ati vazut la Bazar este un ursulet cabrio black:love: de germania cu nr WU:RO12 as vrea sa-l cumpar dar mi-e frica de numerele alea pacatoase:cry: omu' cica face procura(fiind proprietarul masinii in acte) yo nu prea ma pricep..si as vrea cateva sfaturi (pe private sau mess "razor4tuning" ca sa nu stric topicul lui B-45-WAN) multumesc si imi cer scuze totodata daca am deranjat:rolleyes2

serviceautomobile.ro 06-07-09 09:04

au cam intrat ceva bani in el, dar cred ca la final merita, mai ales ca nu am facut o pt vinzare si am pus pe ea tot ce am crezut eu ca e mai bun.
o sa vin cu mai multe poze diseara si va arat cum arata interiorul. masina e aproape gata dar nu vreau sa v o arat terminata deocamdata, o luam progresiv si va arat tot ce am pus pe ea.
si pentru "noxe", daca vrei am un bmw ursulet din 1992 cabrio inmatriculat de vinzare daca esti interesat, e adus anul trecut din germania si nu cred ca am facut 300 km cu el

Claudia 06-07-09 13:22

Tot respectul... O adevarata dovada de pasiune... Nu cred ca mai e nevoie sa spun ce ar face (aproape oricine) altcineva cu acesti bani...
Am o idee despre ce o sa iasa, dar tot sunt curioasa...
Felicitari... si asteptam rezultatul!

serviceautomobile.ro 06-07-09 21:05

9 Attachment(s)
hai sa va arat si interiorul sa i mi spuneti daca e in regula.
in primul rind scaunele din fata au fost schimbate cu unele de M3 E36 electrice si incalzite, a fost binenteles imbracat in piele si chiar sint multumit de calitatea pielii si a manoperei. toate butoanele si butonasele au fost schimbate cu unele noi si am luat chiar si toata electrica de la decapotare si am pus o pe masina ca nu mi ar fi placut sa ramina manuala. volanul e un Isotta ca si schimbatorul, pedalele Momo, dar in fine, sa va arat pozele.

serviceautomobile.ro 06-07-09 21:11

3 Attachment(s)
am uitat sa povestesc o patanie hazlie: am cautat mocheta pe care am vrut o noua si cit mai aproape de culoarea interiorului si am vazut ca BMW a facut in perioada aia o mocheta visinie. am cautat o cam vreo 4 luni si intr un tirziu am gasit o pe undeva prin State nou nouta. asa ca am comandat o repejor si dupa ce am mai asteptat inca 2 saptamini mi a venit rupta din cauza transportului. am avut noroc si le am trimis o inapoi iar ei mi au trimis alta perfecta.

Cipilica 06-07-09 21:16

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 2465422)
Nu cred ca mai e nevoie sa spun ce ar face (aproape oricine) altcineva cu acesti bani..

Eu unul as fi luat un M3 E30, dar stiti ce? M3 gasesti mai repede decat asa o bijuterie;). Numai un nebun ar fi putut investi atat intr-un urs, nebun in sensul bun:D. Apropo, cu siguranta esti muscat de urs:lol:...
Multa bafta, astept cu nerabdare finalul. Probabil iti imaginezi k ai facut furori in randul celor pasionati de ursulet.
Hai k am postat imediat dupa tine...
Interiorul e superb, chiar e lucratura de calitate. Personal nu as fi pus ISOTTA, mi se par prea avangardiste fata de urs. Poate ca un volan M-TEC2 si un schimbator M imbracate in aceeasi nuanta de piele ar fi fost mai potrivite. Sper sa nu te superi, fiecare cu gustul lui,la urma urmei tu o sa te rasfeti in interiorul ursului si asta conteaza. Acum si dupa povestea cu mocheta pot sa-ti dau un sfat: sa nu donezi vreodata sange, e clar ca iti curge sange de urs in vene:lol:

FUM 06-07-09 21:30

foarte frumos ..... poti sa imi spui cat ai dat pe suspensie ms si bafta cu masina ...

leonard 06-07-09 22:03

foarte tare interiorul , volanul... asa si asa , e vorba de gusturi , dar daca tie iti place e perfect.
am observat ceva interesant ... in a 2a poza se vede motorul ... e cumva vorba de un V8?... sau ma insala ochiu?

Claudia 06-07-09 22:11

Quote:

Originally Posted by serviceautomobile.ro (Post 2466614)
hai sa va arat si interiorul sa i mi spuneti daca e in regula.
in primul rind scaunele din fata au fost schimbate cu unele de M3 E36 electrice si incalzite, a fost binenteles imbracat in piele si chiar sint multumit de calitatea pielii si a manoperei. toate butoanele si butonasele au fost schimbate cu unele noi si am luat chiar si toata electrica de la decapotare si am pus o pe masina ca nu mi ar fi placut sa ramina manuala. volanul e un Isotta ca si schimbatorul, pedalele Momo, dar in fine, sa va arat pozele.

Cand am vazut primele poze am crezut ca o sa pastrezi masina cat mai "originala". Sincer, as fi vazut-o pe burta, cu interiorul de piele visiniu, cu niste BBSuri si eventual plina de gadgeturi(originale pt e30). Intr-adevar, arata foarte bine, dar volanul, nuca si pedalele nu prea sunt de acolo... Acum depinde si care a fost proiectul.
Quote:

Originally Posted by serviceautomobile.ro (Post 2466627)
am uitat sa povestesc o patanie hazlie: am cautat mocheta pe care am vrut o noua si cit mai aproape de culoarea interiorului si am vazut ca BMW a facut in perioada aia o mocheta visinie. am cautat o cam vreo 4 luni si intr un tirziu am gasit o pe undeva prin State nou nouta. asa ca am comandat o repejor si dupa ce am mai asteptat inca 2 saptamini mi a venit rupta din cauza transportului. am avut noroc si le am trimis o inapoi iar ei mi au trimis alta perfecta.

Intr-adevar, foarte rar interiorul de care vorbesti. Felicitari ca ai gasit. Poti sa ne spui cat te-a costat mochetuta? :rolleyes2
Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 2466633)
Interiorul e superb, chiar e lucratura de calitate. Personal nu as fi pus ISOTTA, mi se par prea avangardiste fata de urs. Poate ca un volan M-TEC2 si un schimbator M imbracate in aceeasi nuanta de piele ar fi fost mai potrivite. Sper sa nu te superi, fiecare cu gustul lui,la urma urmei tu o sa te rasfeti in interiorul ursului si asta conteaza.

Perfect de acord, dar per total arata bine... Cred ca a preferat sa investeasca in accesorii noi, decat sa reconditioneze unele oem.
Quote:

Originally Posted by FUM (Post 2466670)
foarte frumos ..... poti sa imi spui cat ai dat pe suspensie ms si bafta cu masina ...

Nu vreau sa ii stric topicul omului, dar banuiesc ca a cheltuit undeva la 1000 euro cu suspensia, eu aduc KW reglabila pt urs la 1029 e.

EvLSant0S 06-07-09 22:17

extraordinar proiectul,ai scris ca e facut ptr vanzare...
apoi pe undeva scrie ca ai investit peste 20.000
sunt curios cine da in vremurile astea 20.000 + ...
pe un urs cabrio..
ca banuiesc ca vrei sa scoti si un pic de profit..
nu ?

All times are GMT +2. The time now is 05:02.

- Copyright 2026 4Tuning