![]() |
Re: E36 - AVUS BLUE
Asa fratele :D
Se pare ca ai avut mare noroc.Ca flansele sunt mai mici de 20mm.Sau ET-u e mai mare de 33.Vin la fix! Vad ca ai pus si conductele de aer 8) Treaba e buna! |
mersi mult fratele meu da am avut bulan cu ele nu imi ating si nici nu bat, poate ne vedem la un suc zilele astea k si asa e vremea asta de c...t
|
Intre timp masina a mai primit cate ceva de la ultima postare cum ar fi;o susp mai Low jante RH ZW1 cu 8,5j momentan toate 4,splitere de GT, xenoane in faruri,eleron de GT cel din 2 bucati momentan nu este pe masina trebuie vopsit.
|
de vanzare
|
si pasta vrei s-o mariti?arata super frumos.
|
mersi frumos ,da as vrea sa o vand pt ca vreau sa iau alta cu motor mai mare tot pisi dar daca nu se vinde la primavara ii facem un transplant pe corp deschis ii punem o inima daia mai mare stii tu operatii dastea de doctorii......
|
6 Attachment(s)
poze noi cu javra ...
|
frumoase tare bavareele la pisica imi place mult culoarea si interiorul,jantele ca foarte bn pe masina..asteptam poe cu eleronu numai bn
|
punei ba 2.5 si tineo :(
|
mersi frumos eleronul lam vandut pt ca am zis ca vand masina si nu mai are rost sa-l pun asta e nui asta o problema.....da Marine cred ca asta am sa si fac ca masina e ok din toate punctele de vedere
|
1 Attachment(s)
Jantele alea cred ca au fost ale mele :D
|
da alea sunt si ce avea frate pe ele le-am frecat 2ore ca sa arate si ele a jante dar intr-un final au iesit, cauciucurile pe fata trebuie sa le schimb ca sunt slicuri dar nui problema ca le am.
|
Nu stiu ce aveam ca si eu am avut o tentativa de curatare pe interior dar nu ama vut rabdare si le am montat , cearta l pe CAIUS ca de la el le am eu :)))
mama cum se combina piesele pe aici mai rau ca traficantii aia de iarba :)))) Sunt marfa jantele , eu mor dupa ele dar am o slabiciune la un model pe 18 si deaia le am dat, ca dau super bine pe pisica. |
stiu frate deunde leai luat,eu leam luat de la prietenul meu Alin si leam frecat cu un polis special de jante au iesit pana la urma dupa 2 ore de frecat la ele
|
cu ce fel de pasta le ai frecat si de unde ai luat-o :)...am si eu unele si s au facut cam naspa...as vrea sa le fac cum erau odata
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning