![]() |
acum am terminat de vazut pt a III a oara partea a II a cu WTC ..minutul 10 cand arata acele mici explozii in partile cladirii ...sunt clar vizibile
si faza cu pentagonu ....a fost un C 130 cu siguranta mai existau niste camere de supraveghere de la posturile locale pe WTC ...in dimineata aceea nu functionau .... si acel patrat marcat cu H exact in partea unde a fost lovit pentagonul a fost recent facuta > alte poze din satelit arata ca nu era inainte .... hotelul de langa pentagon ...au fost retinute toate casetele video si tot la pentagon nu au fost gasite motoarele care erau facute din titan care rezista la o temperatura cu mult peste cea care a fost acolo acesta este documentarul cu cele mai multe dovezi ca TOTUL a fost regizat si avionul din pittsburgh a fost doborat ....nu sa prabusit ! |
am gresit cu avionul doborat ....nu a existat un avion doborat :lol:
era decat o mare groapa acum stau si ma gandesc daca tot ce sa intamplat nu a fost facute de osama atunci cine ...chiar america in sine ? si care ar fi fost scopul ...... ce a fost la noi in 89 a fost un mic muc pe langa ce a fost acolo si totul a fost regizat de cei mai buni regizori ...ghici cine ? gringo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
sa mai spus ca sa sunat din avioanele deturnate ...sa demonstrat ca nu se poate suna din avion la acea inaltime si viteza
rapoartele de deces din toate avioanele nu includ si pe cele a deturnatorilor ei nu aveau pasapoarte si acte reale ...cum de au reusit sa ii identifice 9 dintre ei inca traiesc ....seful operatiunii mohamad ada la sunat pe tacsu a IIa zi cativa dintre ei au locuit intrun motel situat langa NSA ..centrul national de info al USA los alamos a reusit mai demult sa copieze in intregine si sa reproduca vocile umane ...alt adevar bin laden nu era cel din acele casete difuzate ..avea ceas la mana si verigheta ....lucruri interzise in islam ....si el era stangaci ...in film era dreptaci si fundalul sonor ...muzica de la final cu pianul .....jos palaria !!! santos daca poti sa extragi sunetu de la ultimele 2 minute ! |
2 Attachment(s)
pt cei care am obs ca nu au putut sa il vada sau nu au cum sa faca rost de el si nu il gasesc pe odc ...
|
1 Attachment(s)
o poza comemorativa !
|
2 Attachment(s)
doua documentare super tari care pe odc nu se gasesc ....
la fel de interesante ca acesta ...si au o legatura intre ele de ce au cazut WTC ? .... |
pai si au murit atatia oameni pt ce? :?
|
Re:
Quote:
|
YEAP, eu consider ca .. asta .. il .. bate oarecum .. pe a lui moore , in fine , ala e facut acum cativa ani , anyway , ne abatem de la subiect ..
luatzi filmul , la sfarsit , se spune clar , de ce au murit atatia oameni , monopol , miliarde de dolari , petrol , bla bla , bla bla |
m-am uitat mai bine si se poate ca acele pufuri care le arata producatorul in loose change .....sa fie de el facute .....faptul ca luminineaza zona in cauza ca motiv de a se obs mai bine ....
|
mai este nevoie sa va spun ca domnul ter. a fost agent c.. ?
|
Eu am gasit pe ODC filmul dar din cate vad eu aici inteleg ca nu ar fi tot? Cate parti are?
|
decat doua parti
cele care sunt urcate de mine putin mai sus |
Re: vreti sa aflati adevarul?
https://www.youtube.com/watch?v=J0Qu6...939EB3&index=0
un film care nu sa mai vazut pana acuma ! mai cautati si uitativa la loosing change second edition CEL MAI TARE !!! DOAR ce a aparut ! |
Re: vreti sa aflati adevarul?
1 Attachment(s)
interesant
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning