![]() |
Re: Vopsitorii Galati
aaaa, daaaaa!
acolo e un pentru bisnitarii de masini. aduc baietii masini lovite de afara, si acolo le fac baietii sa para ca noi :) desi nu m-as increde prea mult in ei in ideea ca o fac sa para ca noua, dar probabil o umplu de kit, ca trebuie sa para noua pana la vanzare :) Dar sa stii ca merita o incercare, ca daca ii multumesc pe aia... inseamna ca baietii stiu treaba. Cred ca o sa incerc si acolo |
3 Attachment(s)
Sal,
Am si eu o intrebare la voi . Stie cineva unde pot sa roluesc si eu niste aripi de spate pentru un Passat B6 ? In zona noastra ? Gl - Br . Cam asta e treaba de care vorbesc . Asa arata si scula pentru a se putea face operatiunea fara sa sara vopseaua . |
Quote:
Dar daca vei gasi te rog sa ma anunti si pe mine!:D |
Quote:
Maine sar putea sa aflu nr de tel. si poate ne gasim sa il cautam ca eu nu prea cunosc orasul vostru chiar asa de bine . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
baieti are cineva vreo idee unde pot gasi vopsea de culoare negru mat...la ce pret,cati L mi-ar trebui pt toata masina si unde as putea sa merg la o vopsitorie nici ieftin la vasile sa ma trezesc ca e nasol vopsit..dar nici scump :D
PS: prefer sa intreb aici pe forum prima oara si apoi in alte parti... |
Daca vrei sa iti vopsesti masina negru mat vezi ca este un topic cu titlul "Reparatii Auto" si suna la nr lui Alex si vb cu el,omul e vopsitor si iti va spune sigur de unde poti sa iei daca poate sa iti faca el ce te intereseaza si cat te ajunge
Respect! Bogdan.S |
Quote:
Ia vopsea de oriunde vrei numai de PALINAL sa nu faci greseala sa cumperi Vopsea mai proasta ca aia eu nu am gasit . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning