![]() |
Re: Sr`ul meu mik :D
1 Attachment(s)
mersi mult..vreau sai fac doar pleoape pe faruri atat..toba sport nu vreau sa ii pun ca o sa se auda tare..vreau sal las cat mai stock..si sa fie silentios:) uite si o poza cu pleoapele pe care vreau sa i le fac..
|
iti lipseste din grila din fata acel V sau U sau cum sa spun,cauta pe google si ai sa intelegi ce vreau sa spun.
|
Mie mi se pare mai frumos asa.
|
nu este al meu scuteru din poza cu pleoapele..eu am si v`ul ala :) asta e altu ...vreau sa fac pleoapele la fel ca a lu asta..:)
|
Nuu!!! Doamne feri nui face pleoape...
mai ales asa.. nici un caz. |
ok quick o sa tin cont de sfatul tau ..cred ca o sa le fac invers :)) dar tot le fac :D
|
5 Attachment(s)
dupa kte zile..revin cu cv detalii de scuter..si poze...scuteru are carburator de 17.5 astazi am vazut..:P
|
Eu stiam ca nu se duce acu mai mult de 80 :| Dar scuteru mai merge .. si uite.. ca a trecut de 80. LOL !
bafta cu el . Frumos scuter ;;) |
Toate sr r au din fabrica carb de 17.5
|
nu stiam ca toate au :-?? in fn ms..vreau sa`i pun filtru sport ce parere aveti ?:-? am avut si pe aerox si tragea altfel si se auzea super :D vreau sa pun si pe asta..
rinzou..si eu am ramas uimit cand am vazut kt sa dus era viteza maxima.. . nota moderator: te rog nu mai face "dublu post" (consecutiv) |
Pe set de 49/50 nu rezolvi tare multe
iti urla mai tare si iti mananca mai mult, cam atat. |
Re: [My scoot] Aprilia Sr
oricum mananca si acum :">..o sa vad ce fel o sa mearga ..ms oricum quick`
|
5 Attachment(s)
poze noi :)
|
frumusel,pleoapele alea dale jos. dau urat prea grosolane
|
quick..nu te supara pe mine frate dar gusturile nu se discuta..scuteru arata fffff bine asa cum e facut..pleoapele si jantele le-am vopsit si facut la un service adevarat..nu pe bordura..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning