![]() |
Re: Lamborghini Gallardo LP550-2 - Primele imagini oficiale
mai jmecher este murcielago lp-670
|
La lamborhini īntotdeauna mi-a plăcut designul.;)
|
si intrebarea mea este: de ce tractiune spate , cand LP-560.4 are un sistem 4wd atat de bine dezvoltat ? :rolleyes2
|
Quote:
ON: Nu inteleg cum au modificat ei astfel incat sa reduca puterea cu 10cp .. In schimb chiar sunt curios cu cat va fi mai usor fata de 560 si cu cat mai ieftin..oare ne vom permite si noi unul acum ???? :-) |
Quote:
|
arata mai misto ca un ferrari
|
spatele e urat
|
cum de au renuntat la tractiunea integrala :))???
oricum e super super :X :X :X gallardo e masina mea preferata de ceva ani :))) |
1 Attachment(s)
Quote:
Acesta fiind pilotul de teste al constructorului inca din 1973, s-au gandit sa ofere o verisiune speciala cu unele caracteristici gandite insusi de catre Balboni(cum ar fii tractiunea spate), siiiii pentru ca asa cere clientela mai nou. Pretul va fii cu aporx. 10% mai mic decat al unui LP560-4 si va fii fabricat in doar 250 de exemplare. Adica practic Lamborghini vinde o masina de colectie mai ieftin ca una oarecare(intre noi fie vorba, era culmea sa ii scoata sistemul 4x4, sa o usureze cu 30 de kilograme, sa-i micsoreze puterea si sa o vanda mai scump :lol:).... Chilipirul anului. :D Eu cred ca domnul Valentino si-a dat seama ca germanii de la Audi au cam omorat spiritul Lambo in ultmia vreme si a vrut sa faca o versiune mai.... Lamborgini in adevaratul sens al cuvantului. |
deci acest Gallardo LP550-2 va fi o "editie limitata" ;)
|
Arata bine, dar ce-i cu linia aia alba de Audi de pe stopuri..?
|
5 Attachment(s)
Oficial: Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
Este oficial. Constructorul italian Lamborghini a dezvăluit astăzi primele detalii şi fotografii oficiale cu Gallardo LP550-2 Valentino Balboni. Denumit după faimosul pilot de teste Valentino Balboni, care a ajutat compania italiană timp de patru decenii, noul model va beneficia de tracţiune spate şi va fi propulsat de un motor V10 de 5.2 litri şi 550 cai putere. Cāntărind doar 1.380 kg, Gallardo LP550-va putea accelera de la 0 la 100 km/h īn 3.9 secunde, īn timp ce viteza maximă va fi de 320 km/h. Pe lāngă tracţiunea spate, supercarul italian a primit o serie de modifcări şi la nivelul suspensiei, pneurilor şi aerodinamicii. Īn plus, puntea spate vine acum cu un diferenţial cu alunecare limitată la 45% iar transmisia e-gear a fost recalibrată. De asemenea, şi ESP-ul a primit o serie de reglaje. Noul Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni va fi produs īn doar 250 de exemplare şi va avea un preţ de 162.000 euro (fără taxe). |
Foarte tare!;)
|
GATA m-am hotărāt. La prima pensie īl cumpăr!
|
Masina arata mai bine decat precedenta da tot Murcielagro ramane baza:D:evil::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning