Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Proiect Golf 1 by D R T motorsport & RallyExpert (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/131253-proiect-golf-1-by-motorsport-and-rallyexpert.html)

B 89 WRC 11-07-09 17:36

Re: Proiect Golf 1 by RallyExpert

f tare poza numarul 5

andreivip23 11-07-09 20:47

Re: Proiect Golf 1 by D R T motorsport & RallyExpert

super masina am vazut-o la Sinaia la Rally ... bafta in continuare

Ja_Rule 12-07-09 00:50

Re: Proiect Golf 1 by RallyExpert

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 2478380)
f tare poza numarul 5

Am pus poza a 5`a pentru a se observa calitatile baietilor din D R T ...

jack daniels 12-07-09 02:48

Initiatorul topic-ului chiar nu are nimic de comentat la cele scrise mai sus?!

MyTzu41 12-07-09 09:46

Nu pot spune decat ca sunt dezamagit pentru reactia colegilor...nu asteptam reprosurile astea nici de la ei nici aici...Valy textul l-a vazut si ce mi-a zis sa fac era sa scriu la proiect by DRT motorsport & RallyExpert...
Daca deranjez sau ceva puteti spune privat...

Asta a fost tot ce am avut de spus
Multumesc pentru intelegere:evil:

dmo.mihai 12-07-09 12:03

frumos...bafta in continuare

B 89 WRC 12-07-09 13:00

Quote:

Originally Posted by MyTzu41 (Post 2479515)
Nu pot spune decat ca sunt dezamagit pentru reactia colegilor...nu asteptam reprosurile astea nici de la ei nici aici...Valy textul l-a vazut si ce mi-a zis sa fac era sa scriu la proiect by DRT motorsport & RallyExpert...
Daca deranjez sau ceva puteti spune privat...

Asta a fost tot ce am avut de spus
Multumesc pentru intelegere:evil:

tot tu esti dezamagit? ciudat
in textut facut de tine se pare ca altcineva ar fi lucrat la masina dar sunt niste baieti care au depus eforturi prea mari ca sa se mandreasca alte persoane pe munca lor si crede-ma cei care eu muncit nu sunt laudarosi
mai bine spuneai ca iti pare rau ca a sunat textul ca si cand ar fi muncit rally expert si era mai frumos dar se pare ca tot tu esti suparat
daca tot avem noi o reactie urata spune tu la ce a muncit rally expert la masina aia dar fapte nu vorbe eventual si poze
fara suparare dar e frumos sa fim corecti

julaikos 12-07-09 13:06

si pana la urma masina a iesit bine
am si eu o intrebare legata de rollbar,se vede intr-o poza https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1247326314 ca este o tabla pusa peste teava,si apoi prinsa de o alta teava prin surub,a ramas asa sau a fost doar temporar ca sa stea in pozitie?
a,si inca o chestie,spunea un amic de-al meu ca rotile masinii trebuie sa fie acoperite de aripa,iar ale masinii sunt iesite putin in afara,ati avut probleme legate de acest lucru la vizita tehnica?
bafta in continuare,si bani la buget va doresc :D

B 89 WRC 12-07-09 13:11

brida este provizorie si din cate stiu eu va fi sudata cat despre roti trebuie acoperite de caroserie acolo a fost ceva infirm si din cauza asta nu au fost probleme tinand cont ca a fost prima iesire se vor remedia unele lucruti pe viitor

julaikos 12-07-09 13:21

aha,e bine ca macar dau indicatii sa stii ce sa faci pe viitor si nu-ti dau cu piciorul
cred ca e de ajus sa se evazeze putin aripa
oricum,la cate masini se dau la noi la coasta ar fi o imbecilitate sa nu iei startul pentru o chichita...

Sonny 12-07-09 15:11

Un pic aiurea cu rotile acoperite de aripi... Sau Dallara n-o bagam in discutie?

miliady 12-07-09 15:28

eu nu am inteles partea cu colegii... cine e coleg cu cine? tu cu cine esti coleg?

julaikos 12-07-09 17:37

cu dallara nu stiu cum e,dar gandeste-te ce se intampla daca atinge anvelopa in aripa si o taie

road_runner_gti 13-07-09 00:28

Ma bucur foarte mult ca masina asta a ajuns pe mana unor oameni pasionati.....Cat despre motoru care este pe masina cand l-am cumparat din Satu mare sau spus multe laude dar realitatea a fost alta...Multa Bafta D R T Motorsport

dog99 13-07-09 11:59

o masina cu istorie.multa bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning