![]() |
Re: Oprit de politist - Divizia Moto - Care e dovada lui.
fratilor......cu politia nu e de joaca. daca ai gresit accepta-ti greseala, putine sunt cazurile cand politia greseste, sunt legi ca poate nici nu ai auzit de ele; iti dai seama ca un politist la rutier cam stie deja care unde greseste si ce greseste asa ca decat sa UMBLI PE DRUMURI AIUREA SI SA MAI DAI SI BANI mai bine pay-up si intoarce capul.....CA IESI MAI IEFTIN
cunosc nu 1 ci vreo 10 politisti si daca eu nu iam sunat sai intreb de toate apoi nush, RASPUNSURILE lor le dadeau dreptate asa ca.........CEI CARE SE DAU MARI CA AU FACUT SI AU DRES......raman cam mici la fapte |
Quote:
|
Si eu am fost oprit de asa zisa Politia Romana, dar de fiecare data imi plac de ei ca stiu a nu se prezenta, trec direct la subiect cerandu-ti actele...am fost oprit pentru proiectoare de ce le folosesc, punandu-mi Domnu Agent intrebarea ca vreau sa raman fara talon?...ar fi posibil sa ma lase fara el pentru 2 proiectoare?
|
nush daca e posibil, dar ar fi bine sa te lase fara tlon pt. proiectoare ;)
|
pt proiectoare nu cred ca are de ce sa-ti ia talonul. acum depinde unde sunt pozitionate proiectoarele si cat sunt de puternice. dar sincer ma indoiesc ...
|
Pe scurt:
Art. 108 1. Savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contraventii atrage, pe langa sanctiunea amenzii, si aplicarea unui numar de puncte de penalizare, dupa cum urmeaza: b) 3 puncte de penalizare pentru savarsirea urmatoarelor fapte: 8) folosirea luminilor de ceata in alte conditii decat pe timp de ceata |
OK, iti da 3 puncte, dar nu te lasa fara talon.... militzianul e tot militzian ....
|
poi sunt normale de bmw e36 dar putin mai puternice, era intr-o seara mergeam catre gold plaza ei mau vazut si sau intors dupa mine, dar mi-a placut cum sa prezentat adica deloc, si normal ca nu iam dat actele si mi-a luat numerele de la masina dar inca nu mi-a facut nimeni nimic!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning