Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Oprit de politist - Divizia Moto - Care e dovada lui. (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/131232-oprit-politist-divizia-moto-dovada.html)

tuner 01-07-09 11:59

Re: Oprit de politist - Divizia Moto - Care e dovada lui.

vezi ca daca spui ca nu ai avut centura iti da amenda de centura pe baza a ce spui :D

RIcKO 01-07-09 12:54

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 2452714)
eu am dat asta ca un exemplu...asta a fost prima mea amenda in decembrie 2006, nam facut nici o contestatie am platit si gata ca oricum era vro 50 de lei, dar de atunci mi sa mai intamplat sa ma opreasca pe motiv ca nu am numaru montat unde trebuie(am hayonu clean la oltcit si era pus in luneta nu unde ar trebui) si ar fi trebuit sa imi ia talonu, dar am scapat cu vesnica amenda pt centura....in cazul ala politistu era de treaba. dar eu tot nu ii inteleg pe domni gabori de ce tin ei neaparat sa opreasca masini degeaba(ma refer la aia pe care ii opresc degeaba si le cauta nod in papura)....la cat e de plin traficu de terminati ar putea sa ia 50 de carnete zilnic doar un singur militzist

stiu eu pe cineva care a luat amenda 5 milioane ca avea numarul pe bord..pt ca avea bara clean ....nui de joaca cu chestile astea

TRX 01-07-09 15:05

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 2452902)
vezi ca daca spui ca nu ai avut centura iti da amenda de centura pe baza a ce spui :D

Ehhh :) Mai e un pic pana`mi vine amenda acasa si depun contestatia. Timp de gandire e, si sunt constient ca imi da amenda pe centura, pentru ca e scris si in PV.

DjDvr 01-07-09 22:23

Quote:

Originally Posted by TRX (Post 2452590)
Chiar un prieten care e avocat mi`a sugerat sa depun contestatie.
Aveam un martor, dar nu in masina, ci in spatele masinii mele (Mergeam impreuna la suc) care imi poate sustine declaratia.
Nu am de gand sa implic un avocat, consider ca pot sa imi sustin singur cauza. De centura nu ma intereseaza, chiar recunosc ca nu am avut`o, dar amenda pentru incadrarea pe banda e data total aiurea.

Va multumesc tuturor pentru ajutor si sustinere :)

Singura problema va fi ca o sa-ti spuna domnu/doamna judecator ca nu te-ai exprimat corect si ca sa refaci contestatia in termeni juridici! Daca tot e prietenu avocat roaga-l sa formuleze el contestatia ca sa nu aiba ce zice!

Lecca 06-07-09 22:38

o doamne, nu merita sa te judeci pentru asa ceva... eu am ramas 3 luni fara carnet (nu inca) si 5 mil amenda, si am decis ca e cazul sa fac contestatie :lol: dar pt centura sau ceva de genul nu m-as complica in vecii vecilor. am scapat de multe amenzi facand pe vinovatul si mieluselul, asa ca , si de iau una pe an degeaba, nu-i bai, la cate ilegalitati fac oricum :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:30.

- Copyright 2026 4Tuning