![]() |
Re:
Quote:
Care din astea face 11? Stai linistit ca nu trebuie sa fac doar fara ca are si spate. Acum sigur nu e mai jos ecat alea cere snt in lucru. Foresterul va avea cateva kg in plus carligul de remorca. |
Re:
Quote:
o sa incerc si eu sa-l sun, sper ca mai e valabil numarul |
Re:
Quote:
|
11 sec zici ? Ma bag si eu ! Daca s-a marcat si raspunsul lui Catalyn vs. Viper sa fie trecut din condei si Nova 1.6 T vs RX7 .
|
:2gun: vine si Moldova!!!! :2gun:
1) Impreza WRX+ceva schimbari(foarte multe)+nos 2)WRX STI(super modificata) 3)Skyline r33gts-t(super modificat) still looking 4 some cars????poate venim si cu ceva surprize :wink: RESPEKT TUTUROR!!!! :bunch: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
abia astept sa va vad la lucru 8) bafta tuturor! :!: |
da pe unde stai in moldova?
|
Nu puneti botul la prea multa vrajeala, uni se baga in sema fara sens.
|
Raspund si eu provocarilor voastre si astept un semn din partea voastra, pe ce distanta si unde vreti sa facem liniuta?
|
lista up dated...:)
200sx - care vrea cu rx7-le speedr- andreitentean sebi ono pt pushkin... Se pare ca tu traiesti in ceva pepiniera de masini modificate.. :) oricum te atept la start ....... 1) Impreza WRX+ceva schimbari(foarte multe)+nos 2)WRX STI(super modificata) 3)Skyline r33gts-t(super modificat) concursul la care m-am gandit eu e sfertul de mila, si ne vedem la vara in bucuresti sau oriunde prin tara.... |
Vad ca ai ignorat postul meu si al lui Catalyn ..... iti doresc sa ajungi sa faci din masinile tale ce am facut noi din daciile noastre .
|
Re:
Quote:
Cred ca omul e prea ignorant. Si eu ma dau cu ei! |
Eu renunt. Are 2 masini din care una stock. :lol: Si cum spuneai si tu mai e si ignorant .... So like .... astept sa te vad pe strada . Daca ti s-a parut jignitor sa iei in seama 2 amarate de dacii .... acele dacii te asteapta sa faci o urcare la Poiana Brasov .... CU START IN PARALEL ! :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning