![]() |
Re: O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări
Quote:
|
Re: O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări
Femeile si masinile nu au nimic in comun !:-P
|
Ma mir de ce nu s-a pus lumea sa ia masina de bot s-o traga la o parte si gata. Asta ar fi fost prima faza iar a doua, te apleci, bagi mîna pe dedesupt pîna sus la încuietoarea capotei motor cu o surubelnita, dai dintele la o parte, deschizi capota si îi pui vreo doua degete de sare în baterie ca sa se învete minte :D :D :D :D :D
În 2 minute e fara curent si trebuie remorcata :D :D :D :D Cu se zice asa frumos, TANTI are paru lung si mintea scurta. |
Quote:
ontopic: in locul captivilor, m-as fi strecurat incetul cu incetul, pe sus, pe capota si as fi iesit ! daca nu s-ar fi putut.. tot ii dadeam zeci de picioare in bara pana ieseam ! |
si chiar acum vreo 2-3 zile citeam un studiu, cum ca femeile produc mult mai putine accidente auto, decat barbatii, .............normal, avand in vedere ca tanara din imagine a vrut sai isi bage masina in banca..... ca, de' sa fie in siguranta .......
Apropo dar sa stiti ca tot noi barbatii suntem de vina: cand Dumnezeu a creeat femeia, i-a cerut lui Adam o coasta, un rinichi, un plaman, si cava neuroni, dar Adam i-a raspuns: dar Doamne, o coasta nu este de ajuns?....................si a iesit ea, FEMEIA............fara dotari :)) |
deci asta numai la noi se putea intampla...
cea mai tare faza posibila. |
Mi-a plăcut cum a venit, nu şi-a cerut scuze nu nimic. A venit aşa " acum o să plec " şi reporterii aştea nu-i suport, eu îi prindeam mâna în uşă.
Sunt foarte mulţi care au maşini scumpe şi parchează anapoda. :D |
=)) =)) de cand ai carnetul?? "de destul de mult timp..."
|
Quote:
blonde in mertzane decapotabile, vorbind la telefon, siliconate in ML-uri amg .... da-le naibii ... daca nu ar avea cutie automata, ar invartii la levier ca la facalet in mamaliga ... |
Smechera fata !
|
Mama daca eram eu in banca de nu dadeam cu usa aia in masina ei pana ma saturam! Si pumni si picioare de toate ca aveam loc sa scot picioru' :D
|
Nici nu am ce sa mai zic... :lol:
|
saraca :D
|
asta sia luat carnetu pe lins acadeaua si pe testat suspensia la masina
|
Ma, e adevarat ca a fost nesimtita rau la faza asta.. nu stiu cum ai putea sa parchezi asa. Chiar daca nu gasesti loc de parcare.. nu o lasi acolo ce naiba..
Pentru unii comentatori de pe aici care ar da pumni si picioare.. va intreb eu.. ce vina are masina? Asta e solutia? Gata distrugem masina? N`are nicio vina ca 'stapana' e nesimtita. Cel mai simplu era ori sa incerce sa o miste ei, ori sa cheme politia o platforma si sa o ridice de acolo! Si sa plateasca dupaia atat! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning