![]() |
Re: SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan
s-ar putea sa ne uimeasca si Dacia cu ceva mai nou, dar sper sa nu puna aceleasi motorizari ca sunt praf. Iar masina sigur va fi un Qashqai + X-Trail si ceva elemente de Renault + sigla Dacia si cam asta e suvul : )). Astept sa o vad fara camuflaj si atunci vedem ce inseamna Dacia. :)
|
arata promitator sunt curios cum arata fara prelata :D
|
Ar fi bine sa puna din tehnologia de pe x-trail dar parca vad ca o sa fie o aratare de masina si pe multi bani de data asta ca de, este SUV fratilor.
|
mizerie penala. sandero break innaltat! off road car my man!
|
buna idee sa il testeze pe transfagarasean. Daca o sa mearga ok acolo inseamna ca o sa mearga ok si pe restul de 90% din drumurile patriei drumuri care nu inceteaza niciodata sa ma uimeasca prin adancimea si ascutimea lor.
|
poate ne trezim cu motorul de 2.5 DCI de pe navara :> cine stie :> vise :-@
|
nu degeaba au dus-o pe transfagarasean. Se pare ca asta va fi prima dacie care va sta bine in curbe.... sau ramane de vazut
|
2 Attachment(s)
Asa arata fara prelata !! Priviti cu atentie formele celei cu prelata si o sa observati ca are aceleasi forme cu aceasta din pozele care le-am atasat !! ;)
Spatele este hidos, fata de sandero si interior de Logan !! :D |
Quote:
n-o sa arate asa, au mai aparut 10000 de variante in 10000 de reviste, mereu diferite :) |
Quote:
|
Quote:
Dupa cate se vad in poze nu pare sa fie un suv foarte mare , dar este inca un pas pt. Dacia Asteptam poze cu el neacoperit ;) |
cred k arata k un sandero doar ca e mai inalt dupa cum se vede
|
eu cred ca se v-a asemana cu Renault Koleos.....sau v-a fii ceva intre Koleos si Qashqai cu o motorizare de 2l dci..adica o corcitura!!!:lol:..
|
Sper sa fie ceva cat de cat original, desi nu cred si sa aduca si astia de la dacia niste motorizari noi cu modelul asta.
|
seamana din spate cu Nissan X-Trail :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning