![]() |
Re: Renault Laguna II 2.0T vs. Opel Astra 2.0T vs. VW Golf 1.4TSI
Quote:
|
un prieten are laguna 2.0t din 2004 si merge foarte bine adusa din germania si mai vezi si forumul lui reno ca se discuta probleme cu ele :)
|
Poate eu am avut noroc deoarece nu am schimbat nimic, doar filtre si ulei.
Ce-i drept intretinerea e acceptabila la a mea...ultima revizie inainte sa schimb distributia a costat 5 mil. La astra nu ma bag iar la golf din cauza climatronicului revizia s-ar putea sa fie putin mai scumpa.:???: |
am ales laguna pt ca e clar mai confortabila. dar tu de fapt ce vrei afli din comparatia asta? toate au 170 cai. sau vroiai sa iti lauzi masina si nu stiai cum? (glumeam) :D
|
sincer imi plac toate masinile(cu caii respectivi:-))...dar care ar fi cea mai buna achizitie dintre acestea...
ce masina sa-mi laud...eu am diesel:sad: |
ceva nu prea e in regula cu comparatia....e ca si Mondeo vs Astra vs C4, sau Passat vs Focus vs Megane, deci o clasa medie si 2 compacte.Eu unul as lua media la acelasi pret.
|
tinand cont ca performantele sunt f apropiate, da , laguna ar fii cel mai bun candidat.
|
greu de ales dar vad k batalia se ca da intre reno si vw...alegerea mea este vw si pot sa zic k il aleg doar pt motor...este un motor mic dar il ajuta o turbine si un kompresor asa ca nu vad dc nu ar avea putere mare si ar fi stors de vlaga cum am citit mai sus.
|
sincer... nu stiu ce putere ar putea scoate sau ce fiabilitate ar avea un 1.4 dopat la greu. mai de graba as merge pe mana la renault.
|
Quote:
Si acum 20 de ani se putea face linistit asa ceva dar intre timp s-a mai dezvoltat si ieftinit tehnologia. |
vizal vrobeste de un motor sa il modifice si un turbo cu RC de 10:1 nu e chiar asa simplu de modificat. la tine toata lumea abereaza, tu esti cel mai destept.
|
Quote:
unii aleg astra pentru ca e "nemtesc" altii nu aleg golfu pentru ca 1.4 e prea mic laguna nu aleg pentru ca e "renault" cred ca se poate inchide |
Quote:
Teoretic un motor mai mare suporta mai multi CP si ar trebui sa fie mai fiabil dar in functie de motor si in functie de investitie pot pot aparea + si - la variantele in discutie, sunt cazuri in care motoare mai mici au scos performante si fiabilitate mai mare decat motoare mai mari (Subaru de exemplu 2.0T vs 2.5T) |
Quote:
|
la motorizare imi place acel 1.4 TSI, dar ca masina aleg laguna.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning