![]() |
5 Attachment(s)
sa mai adaugam cateva poze cu aceasta masina pe care cred ca si-o doreste oricine si sa admiram un interior magnific sau de magnat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:arrow: se pare ca Mercedes si Brabus au redefinit termenii elegantza, stil si putere ..... absolut fenomenala.
|
sunt dispus sa omor pe kreva ptr mashinutza asta...se ofera cineva :?: :D
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
nu stiu cum dreaq au reusit astia de la brabus sa combine luxul cu sportivitatea,dar au reusit.pretul mi se pare cam exagerat totusi.dar daca vrei exclusivitate,ai un pret de exclusivitate nu?
|
CE MAI...SUPER LUX+SUPER SPORT=BRABUS!
BRABUS>>AMG... PRETUL ESTE PESTE 220.000 YURO CRED :!: E O MASINA DE NOROC...MAI ELOCVENT...6 DIN 49 :!: :!: :!: :!: :!: TRE SA CASTIG LA CAT I SINGUR :!: |
Re: 2006 MercedesBenz Brabus S V12 S Biturbo
design + performanta + stil = MERCEDES BENZ (Brabus version :D)
|
chiar k au scos o masina reusita cei de la brabus
|
chiar ca arata bine ... defapt superba dar nici o sansa sa vezi vreuna pe la noi ... prea puternica pentru "autostrazile" din Romania , ... pe mine ma tenteaza un S normal ( consum bun si putere mare ) si zic ca nu ii exagerat pretul de 100.000 E
|
Quote:
|
Quote:
|
cred k,la ce cuplu are,te rupe dak apesi prea tare pedala de acceleratie.
extraordinar...:woowoo: |
la S-klasse se spune asa - 1500 de inventii te protejeaza in caz de impact si 4000 de inventii te ajuta la evitarea lui. ;) la MERCEDES totul e 1st class :D
|
Quote:
|
reclama ca reclama , dar am vazut cum se comporta pilotul automat, cauta pe net filmul de la Top Gear in care Clarson prezinta S-ul ...... "luminile se aprind singure, stergatoarele merg singure, accelereaza singura, franeaza singura, masina asta ma face sa ma simt prost - eu pentru ce mai sunt aici" este o bucata din ceea ce a avut de spus despre aceasta masina :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning