Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   A murit Michael Jackson! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/130636-murit-michael-jackson.html)

Mustang 26-06-09 14:35

Re: A murit Michael Jackson!

Top 10 piese Michael Jackson:

1. Thriller - Sarbatoarea Halloween-ului nu a mai fost niciodata la fel dupa aceasta melodie. Michael Jackson a fost primul care a creat un mini-musical, combinand cu foarte mare succes actoria si cantecul.

2. Black or White - Melodia, versurile si videoclipul au fost foarte controversate. Mai multe parti din videoclip au fost cenzurate din cauza violentei explicite. In momentul in care a fost lansata melodia, rasismul era "Inamicul public numarul 1".

3. Remember the time - Este o melodie care a facut furori in momentul in care a fost lansata.

4. Will you be there - Melodia a fost coloana sonora de la filmul "Free Willy".

5. Earth song - Filmat in Africa, videoclipul acestei melodii a impresionat pana la lacrimi mii de fani din intreaga lume.

6. Billie Jean - O noua melodie controversata, aupra careia s-au facut presupozitii ca povestea prezentata in videoclip il are ca personaj principal chiar pe Michael Jackson.

7. Bad - Atitudinea si stilul abordat in aceasta melodie i-au dus lui discul de platina.

8. Scream - Stilul exploziv, tonurile excentrice si colaborarea cu sora lui, Janet Jackson, a adus aceasta melodie pe primul locul in topurile muzicale din intreaga lume.

9. You are not alone - Aceasta melodie a impresionat pana la lacrimi mii de oameni din intreaga lume. In concertele sale, in momentul in care era interpretata aceasta melodie, toata sala era ridicata in picioare.

10. I just can't stop loving you - Chiar daca in momentul in care a lansat aceasta melodie, trecea prin momente foarte dificile, cantecul a avut un succes rasunator in intreaga lume!

Eugen_TL 26-06-09 14:35

Mda, am fost mare fan cand eram mic, apoi cand am inceput sa descopar ce si-a facut am ramas socat, si cu timpul mi s-a cam rupt.... dar muzica lui a fost CEVA si VA RAMANE....

Sasha 26-06-09 15:05

Ciudateniile lui Michael Jackson

http://img.9am.ro/article_pictures/135165_articol.jpg

O camera de oxigen, un cimpanzeu domestic, o ferma ca-n povesti si numeroase operatii estetice sunt numai cateva dintre ciudateniile lui Michael Jackson, care i-au atras porecla de "Wacko Jacko", transmite AFP.

Simbol al deschiderii posturilor "albe" de televiziune, precum MTV, fata de muzica interpretilor de culoare, Michael Jackson era in anii '80 o vedeta "sanatoasa", cu un zambet larg, capabil de performante scenice uimitoare, inscriindu-se in linia vedetelor de culoare promovate de casa de discuri Motown (Detroit).

Insa, in timp ce Jackson-mania cucerea lumea intreaga, iar melodia "Billie Jean" era fredonata de la Tokyo pana la Paris, fizicul cantaretului s-a transformat treptat: pielea i-a devenit din ce in ce mai alba, iar nasul tot mai acvilin, comenteaza AFP, potrivit NewsIn. Michael Jackson a negat insa ca a recurs la chirurgie estetica, in afara de doua operatii de rinoplastie, si a explicat albirea pielii printr-o boala, vitiligo. Din acel moment nu a mai iesit in soare fara umbrela si a purtat adeseori o masca pe nas si gura. Cei care s-au apropiat de cantaret au remarcat un machiaj gros.

Obsesiile sale pentru igiena i-au atras porecla de "extraterestru", iar unii spuneau ca doarme intr-o camera de oxigen.

Jackson a transformat o ferma din California, resedinta sa, intr-un parc de distractii pe care l-a numit Neverland, un omagiu adus idolului sau Peter Pan, copilul care nu vrea sa creasca. O alta ciudatenie, superstarul si-a luat ca animal de companie un cimpanzeu numit "Bubbles".

In 1993 insa, aceasta imagine de excentrism cuminte a disparut odata cu plangerea depusa de un adolescent in varsta de 13 ani care il acuza pe Jackson de abuz sexual, relansand astfel zvonurile cu privire la zilele petrecute de copii la Neverland.

Un an mai tarziu, regele muzicii pop s-a casatorit, spre surprinderea tuturor, cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie. Presa a suspectat ca a fost voba de o actiune de PR pentru imbunatatirea imaginii artistului, mai ales ca in 1996 cuplul a divortat.

Cea de-a doua sotie a cantaretului, o infirmiera, i-a nascut doi copii. La sfarsitul anului 2002, se naste al treilea sau urmas, dintr-o mama purtatoare. Cantaretul a prezentat copilul presei si fanilor tinandu-l suspendat pentru cateva secunde deasupra balconului unui hotel din Berlin, un gest socant care a generat un nou scandal.

Dar problemele erau inca la inceput. In 2003, interpretul a declarat intr-un documentar britanic ca ii place sa doarma, complet nevinovat, cu baieti de varste mici. Regele muzicii pop a fost chemat in instanta din nou pentru abuz sexual, dar a fost achitat in iunie 2005.

Procesul a adus in atentia publica detalii despre Neverland si amenajarea sa. Spre exemplu, s-a aflat ca la resedinta lui Jackson se afla armuri medievale si statui ale unor super eroi, iar in biblioteca sa se afla Bilbia, dar si romane clasice din literatura franceza.

"Michael Jackson este exemplul perfect al persoanei distruse de nivelul de glorie pe care l-a atins", explica in 2008 Robert Thompson, profesor de media audovizuale la Universitatea din Syracuse, New York.

Sasha 26-06-09 15:12

Vestea mortii lui Michael Jackson a provocat probleme pentru Google si Twitter

Serverele motorului de cautare au interpretat cererile continand termenii "Michael Jackson" ca pe-un atac, iar pe Twitter s-a dublat numarul de posturi.

Setarile de securitate ale serverelor Google au reactionat prompt la cuvintele-cheie "Michael Jackson", cautarile de stiri despre moartea celui care s-a auto-intitulat "rege al pop-ului" fiind intelese ca atacuri informatice, scrie BBC.

Timp de 35 de minute orice internaut a trebuit sa completeze un captcha ca sa se legitimeze ca om in fata serverelor Google si sa poata accesa stirile respective. Nici Twitter nu a fost ocolit de probleme, platforma de microblogging cedand pentru cateva zeci de minute celor peste 66.500 de update-uri care au facut ca la sfarsitul zilei de ieri 9 din 10 cele mai cautate subiecte sa faca referire la Michael Jackson. Masurata de cei de la Trendrr, frecventa tweet-urilor pe aceeasi tema s-ar putea ridica la mai mult de 100.000 pe ora.

Pe langa faptul ca albumul "Thriller" a urcat rapid pe primul loc in clasamentul iTunes iar pe Amazon 14 din cele mai bine-vandute 20 de albume ale tuturor timpurilor ii apartin, regele pop-ului ocupa 16 pozitii in lista trendurilor Google.

Compania de monitorizare a traficului internet Keynote Systems a notat ca performantele siteurilor AOL, CBS, CNN, MSNBC si Yahoo au fost si ele afectate, timpii de acces aproape dublandu-se.

Dark Side 26-06-09 16:02

Din pacate acest geniu a plecat dintre noi..

nea_gogu_de_la_gaze 26-06-09 18:06

Incep prin a spune dumnezeu sa l odihneasca si sa ne gandim ca acum este intr un loc mai bun:( singurul lucru care nu l inteleg este de ce se face atata tam tam...bun am inteles ca a fost un idol ce a revolutionat lumea cu muzica sa,ca a marcat copilaria multor oameni,dar de aici pana a o tine toata ziua la foc continuu stirea asta,consider ca e cale lunga...o expresie pe care am auzit o in momentele in care scriam "a inghetat planeta la aflarea vestii" sa fim seriosi totusi... nu vreau sa par nesimtit sau insensibil dar ganditi va ca au existat subiecte mai importante pentru care s ar fi putut face reportaje macar de un sfert ca marimea celor de astazi.un exemplu ar fi ce s a intamplat pe 6 iunie in urma cu 65 de ani,pt acel eveniment au fost facute reportaje de 2 minute la sfarsitul jurnalului:( sper sa nu mi se umple frigideru de carne,dar ma simt bine ca am spus ce aveam de spus:) si inca o data :rest in peace

Sasha 26-06-09 18:44

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 2440350)
Incep prin a spune dumnezeu sa l odihneasca si sa ne gandim ca acum este intr un loc mai bun:( singurul lucru care nu l inteleg este de ce se face atata tam tam...bun am inteles ca a fost un idol ce a revolutionat lumea cu muzica sa,ca a marcat copilaria multor oameni,dar de aici pana a o tine toata ziua la foc continuu stirea asta,consider ca e cale lunga...o expresie pe care am auzit o in momentele in care scriam "a inghetat planeta la aflarea vestii" sa fim seriosi totusi... nu vreau sa par nesimtit sau insensibil dar ganditi va ca au existat subiecte mai importante pentru care s ar fi putut face reportaje macar de un sfert ca marimea celor de astazi.un exemplu ar fi ce s a intamplat pe 6 iunie in urma cu 65 de ani,pt acel eveniment au fost facute reportaje de 2 minute la sfarsitul jurnalului:( sper sa nu mi se umple frigideru de carne,dar ma simt bine ca am spus ce aveam de spus:) si inca o data :rest in peace

Moartea lui a fost o pierdere la nivel mondial. Si da, "a inghetat paneta la aflarea vestii", pt ca a fost un om important, un rege, poti sa zici cum vrei.

pwr_bz 26-06-09 18:45

Un mare om sa stins! R I P!!!!!

Brian 26-06-09 21:23

1 Attachment(s)
Odihneasca-se in pace!
Aici aveti un video filmat de niste turisti chiar in fata casei lui, cand l`au transportat la spital, si mai jos am atasat o inregistrare a apelului la 911.

turb0 26-06-09 21:55

A murit Michael Jackson...

Quote:

Originally Posted by stefandragnea (Post 2439036)
de dimineata la 2.a.m ma uitam pe CNN si nu-mi venea sa cred. Nici acum nu-mi vine sa cred. Doamne, o zi foarte trista. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Coincidenta sau nu ... la ora 2 a.m am vazut status-ul cuiva " ...Michael Jackson dead ... " am cautat imediat pe google, am ramas masca. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

P.S daca va veti uita pe site-urile 'tabloidelor' de scandal veti vedea ca sunt ipoteze si impoteze pe marginea decesului, Regele are nevoie de liniste.

xht20 26-06-09 22:31

Re: A murit Michael Jackson...

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 2440813)
Coincidenta sau nu ... la ora 2 a.m am vazut status-ul cuiva " ...Michael Jackson dead ... " am cautat imediat pe google, am ramas masca. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

P.S daca va veti uita pe site-urile 'tabloidelor' de scandal veti vedea ca sunt ipoteze si impoteze pe marginea decesului, Regele are nevoie de liniste.

ai dreptate, acum 214235432 de ipoteze. Degeaba mai despicam firul in 4, nimic nu-l mai readuce la viata. Sa-l lasam sa se odihneasca in pace. Daca nu eram in sesiune m-as fi dus in America special pentru inmormantare. Aici vb serios

xht20 26-06-09 23:11

in editia online a tabloidului click este o poza facuta de paparazzi americani in care este michael jackson pe targa in timp ce medicii incearca sa-l resusciteze in ambulanta. Nu am pus poza aici pt ca ar fi frumos ca pe acest topic sa postam numai lucruri frumoase despre el

Bmw_Rulllzzz 26-06-09 23:50

nu pot sa zic decat ca imi pare foarte rau, inca nu imi vine sa cred. am fost un mare fan al sau. ma bucur macar ca am fost la unul din concertele lui ('96)

Psycho 27-06-09 04:39

El s-a dus a ramas muzica

RIP

nu fii coltos :D .. mi-e lene sa editez ;)

Sasha 27-06-09 08:42

Stopul cardiac care l-a ucis pe Michael Jackson, provocat de o injectie cu Demerol

http://img.9am.ro/article_pictures/135232_articol.jpg

Stopul cardiac care i-a provocat moartea lui Michael Jackson ar fi fost cauzat de o injectie cu analgezic, rezultatele autopsiei care sa clarifice acest aspect urmand sa fie facute publice peste cateva zile sau chiar saptamani, scrie presa americana.

Potrivit site-ului TMZ.com, cel care a dat primul vestea mortii lui Michael Jackson, megastarul ar fi decedat dupa ce i-a fost administrata o injectie cu Demerol, analgezic de care cantaretul era dependent de mai multi ani. Presa americana relateaza ca, la scurt timp dupa injectie facuta la resedinta lui Jackson din Los Angeles, respiratia artistului s-a ingreunat din ce in ce mai mult, pana cand s-a oprit.

Momentan, politia din Los Angeles il cauta pe medicul care se presupune ca i-ar fi facut injectia, relateaza SkyNews.

Potrivit cotidianului american LA Times, la momentul decesului, medicul sau personal, Tohme R. Tohme, se afla alaturi de el si a incercat sa il resusciteze. Fratele lui Michael Jackson, Jermanine, a declarat ca paramedicii au incercat sa il resusciteze timp de mai mult de o ora. Jermain Jackson a mai spus ca o cauza clara a decesului nu poate fi cunoscuta pana cand nu va fi finalizata autopsia."Autopsia este planuita pentru vineri, insa rezultatele, probabil, nu vor fi definitive pana cand nu vor fi realizate testele toxicologice, un proces care poate dura cateva zile sau chiar saptamani. Oricum, daca o cauza este determinata prin autopsie, rezultatele vor fi anuntate", a declarat Jerry McKibben, membru al Los Angeles County Coroner, potrivit NewsIn.

Michael Jackson a murit, joi, la varsta de 50 de ani intr-un spital din Los Angeles, unde fusese transportat de urgenta in urma unui stop cardiac, veste ce a provocat o unda de soc pe masura celebritatii planetare a celui supranumit regele muzicii pop. Artistul a concertat inclusiv in Romania, in 1992 si 1996.

Decesul regelui pop intervine in momentul in care cantaretul spera sa-si faca marea intoarcere pe scena, in aceasta vara, cu o serie de concerte. Dupa ce practic a disparut din viata publica de la achitarea sa, in 2005, intr-un rasunator proces in care a fost acuzat de atingeri de natura sexuala asupra unui minor, cantaretul a reaparut pentru scurt timp in martie pentru a anunta o serie de nu mai putin de 50 de concerte. In timpul unei scurte interventii in fata presei si a miilor de fani, Michael Jackson, care a venit cu o intarziere de peste o ora si jumatate fata de ora la care fusese anuntata declaratia, a spus ca va fi vorba despre "ultimele sale spectacole la Londra". Insa la sfarsitul lunii mai, organizatorii au anuntat ca lansarea seriei de concerte a fost amanata cu cateva zile, in iulie, dand insa asigurari ca acest fapt nu are nimic a face cu starea de sanatate a starului, obiect al speculatiilor de cativa ani incoace.

All times are GMT +2. The time now is 02:20.

- Copyright 2026 4Tuning