Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Console (https://forum.4tuning.ro/511-console.html)
-   -   Xbox (https://forum.4tuning.ro/511-console/13061-xbox.html)

Sl1V3R 01-07-06 19:54

Re: Xbox

Stiu k din pct d vedere xboxul e mai bun dar ps2 e mai ieftin si poti pune jocuri piratate p knd p xbox mai greu.Aici e vb si d feeling;)Stiu k multi spun k xbox-ul e mai bun din orice pct d vedere dar eu nu zic asta[repet PAREREA MEA].Si parerea mea k sunt jocuri mai bune pt ps2[sunt unele ps2 only:Burnout].C e mai fainut la xbox k are dance revolution dar in rest nu prea are nimic in special[ah si poate Halo].Dar repet e parerea mea si nu consider xbox o consola rea ci e fff buna dar mie imi place mai mult ps2:D

Sl1V3R 01-07-06 19:55

Stiu k din pct d vedere xboxul e mai bun dar ps2 e mai ieftin si poti pune jocuri piratate p knd p xbox mai greu.Aici e vb si d feeling;)Stiu k multi spun k xbox-ul e mai bun din orice pct d vedere dar eu nu zic asta[repet PAREREA MEA].Si parerea mea k sunt jocuri mai bune pt ps2[sunt unele ps2 only:Burnout].C e mai fainut la xbox k are dance revolution dar in rest nu prea are nimic in special[ah si poate Halo].Dar repet e parerea mea si nu consider xbox o consola rea ci e fff buna dar mie imi place mai mult ps2:D.Si dak nu ma insel si ps2 are posibililitate d a rula fisiere multimedia...

3SGE 01-07-06 20:57

Cum sa nu poti pune jocuri piratate? :) Al meu e modificat de 4 ani. Poti sa-i schimb softul cand vreau si sitemul de operare. Burnout exista, am avut. Am burnout revenge, Halo 1 si halo 2( best of the best) si sa nu mai vorbim de seria dead or alive, toca 3, tomb raider the legends, forza motorsport(unul dintre cele mai bune simulatoare auto, rival direct gran turismo), extraordinarul project gotham 1 & 2, noul urban chaos,black( cel mai tare shooter al momentului) si am inca multe altele. Acum astept sa apara need for speed carbon. Peste vreo 2 saptamani sigur o sa il am. Recomand xbox-ul tuturor pasionatilor de jocuri.
p.s. xbox e 100 de euro

3SGE 01-07-06 21:00

ahh am uitat Commandos(mens of honnor) si call of duty 2 (ambele 2006) si acum a aparut outrun, va fii bestseller

mihai134 05-07-06 23:11

kestia interesanta la consolele astea e ca nu tre sa faci upgrade aproape an de an ca apare nuj ce placa video sau vreun jok pretentios

lancia hf 18-11-07 10:46

salut .,parerea mea este ca ps2 are mult mai multi fanii si este si mai bun ca xbox-ul mie unu nu imi place controrelu,si nu uita k play station ii mai batran ,si legat de gt4 si forta gt4 ii mult mai bun ca forta am jucat am2.(poate ati vazut emisiuni de tuning masini toti spun mi-am pus un ps2 in masina majoritatea)nu zic k x-box-ul nu ii bun ii de 1000 de ori mai bun ca un calculator ,eu sunt cu consolele.

Opportunity 18-11-07 11:38

thx ca ai readus acest minunat topic .. NOT

uite-te la data..e din 2006

p4r4z1tul 11-04-08 21:44

dak aveti psp-uri modati-le "2.5 m33" si puteti sa va bagati jocuri ISO. ca alfel nu merita sa dai 1.5mil pe un joc sau chiar mai mult.....eu mi-am modat psp moca..dak vreti sa-l modati contactati-ma

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning