Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Un mic sfat daca se poate (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/130524-mic-sfat-poate.html)

Messerschmitt 28-06-09 13:21

Re: Un mic sfat daca se poate

Nu te supara dar ti-am mai zis ceva...cat ai condus ca sa sti ca te descurci????de unde sti ca faci fata la peste 100 cp ca totusi nu cred ca ai iesit la drum lung sau etc.Apropo iti iei masina puternica sa mergi cu 70?=))))fara suparare de ce dracu iti mai iei masina puternica???In locu tau mi-as cumpara o raba(roman) e puternica si iti indeplineste cerintele 70 km:)...Mai sus ziceai ca nu vrei sa faci figuri de vazu lumi..da masina tare iti iei de vazu lumi?:):d

radu.3 28-06-09 14:44

Na...eu is mai junior, da` chiar nu-ti inteleg logica. Inca n-ai carnet si te gandesti ce masina sa-ti iei. Bun, asta-i ceva normal. N-ai condus inca da` vrei masina pana in 200 de cai ca sa mergi cu 70 cu ea. Crede-ma, cu 200 de cai sub tine, tu, ca incepator, n-o sa poti merge cu 70. Vezi ca esti la 70...pfa nici n-o simt, hai ca-i dau 100. La 100: ia sa vedem ce face la 150, si tot asa. Daca nu vrei sa depasesti 70 km, de ce nu-ti iei Dacie :) ?

Infine, sper ca n-am deranjat pe nimeni. Bafta la alegere ;)

dan_stage28 28-06-09 15:19

Pai mam gandit ca in primele luni sa nu merg tare is si incepator orcum in romania la cate pericole sunt de exemplu animale scapate de sub control, soferi ca se cred regii soselelor ,gropi de diferite dimensiuni si forme,pietoni ce trec pe unde vor ,pietre pietricele etc mie mai usor sa le evit la 70 80 decat la 140 190
Nu doresc sa supar pe nimeni cu masina
Daca vroiam imi luam un bmw second hand M3 cu 15 16 mii euro si incepeam sa ma dau mare prin oras
Va multumesc de sfaturi si va tin la curent cu noutatile

ionut_cluj 28-06-09 15:41

tu n-ai zis rau la inceput cu Lancia Delta. Uita-te si la Volvo C30

dan_stage28 28-06-09 15:52

Volvo C30 e o masina grozava insa consuma mai mult motorul D5 e destul de scump e mai scumpa, ce nu stiu si nu am gasit cat e garantia la tabla la lancia

ionut_cluj 28-06-09 15:54

da la ce-ti trebe dizel? Eu ma refeream la T5, nu D5, dar si cea pe benzina de 1,6 pare ok.
Lancia are 5 ani garantie + 12 ani garantie anticoroziva + 500.000 km garantie la motor.
Ai fi primul cu Delta in Cluj.

dan_stage28 28-06-09 16:19

Garantia e extraordinara eu mam gandit la 1.4 Tjet Argento cutie in 6 viteze insa nu stiu cum e mai bine cu manuala sau automata tata zice mai bine de bani de rabla sa ii pun automata eu as vrea ceva optionale urmatoarele 6 luni vor decide soarta vieti mele de sofer

ionut_cluj 28-06-09 16:27

Eu sunt convertit de ceva vreme la automate, imi plac mult mai mult decat alea manuale, dar pana la urma e alegerea ta.

BC-20-LET 28-06-09 16:53

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2444604)
da la ce-ti trebe dizel? Eu ma refeream la T5, nu D5, dar si cea pe benzina de 1,6 pare ok.
Lancia are 5 ani garantie + 12 ani garantie anticoroziva + 500.000 km garantie la motor.
Ai fi primul cu Delta in Cluj.

De unde ai scos asta ?
Daca detii mai multe informatii, impartaseste-le cu noi. Din cate stiu Autoitalia ofera numai 3 ani de garantie fara limita de km.

ionut_cluj 28-06-09 17:05

In Germania e aceasta garantie. Din cate stiu e oferita de producator, nu de importator. Daca e altfel situatia la noi, atunci imi cer scuze, sunt neinformat.

manumeciu 28-06-09 21:36

Sfatu meu: una din 2.
Ia un Golf IV R32, Cupra, M3 DOAR la mana a doua ca sa iti mai ramana bani de : CASCO, Asigurare de viata, Asigurare medicala.
Sau 2: Orice masina pana in 110CP (indiferent cum ca se numeste VW, Lancia, Opel, etc.) pe care sa o vinzi dupa 20000 minim si sa nu pierzi prea mult.

Daca te gandesti ca dupa 3-4 luni esti sofer....atunci CASCO, Asigurare de viata, Asigurare medicala.

dan_stage28 28-06-09 22:26

Fiti calmi nu am de gand sa fiu ceva pericol public, ca si nivel de performante estimez un 10 15 ani sa fiu capabil sa iau curbe cu 12 130 ,daca slujba imi va oferi bani sigur ca imi iau M3 R32 , nu imi iau masina sa impresionez mulgatoare fotomodele cersetoare modeste si alte specimene de fete ,nici sa o parchez in fata vreunei plaje de fite prin mambomamaia ,
Orcum fiindca e prima mea masina am de gand sa o tin pana voi muri si o voi ingropa alaturi de mormantul meu

Messerschmitt 28-06-09 23:01

sa aveti grija sa nu dati coltu amun2 odata:D:):P...glumeam !!bafta la permis

RIcKO 29-06-09 09:10

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 2445641)
sa aveti grija sa nu dati coltu amun2 odata:D:):P...glumeam !!bafta la permis

asta a fost tare de tot ..:D:D:D:D

ionut_cluj 29-06-09 09:32

Quote:

Originally Posted by manumeciu (Post 2445381)
Sfatu meu: una din 2.
Ia un Golf IV R32, Cupra, M3 DOAR la mana a doua ca sa iti mai ramana bani de : CASCO, Asigurare de viata, Asigurare medicala.
Sau 2: Orice masina pana in 110CP (indiferent cum ca se numeste VW, Lancia, Opel, etc.) pe care sa o vinzi dupa 20000 minim si sa nu pierzi prea mult.

Daca te gandesti ca dupa 3-4 luni esti sofer....atunci CASCO, Asigurare de viata, Asigurare medicala.

Lancia incepe de la 120 cp :)

All times are GMT +2. The time now is 21:17.

- Copyright 2026 4Tuning