![]() |
Re: Cāt costă să-ţi recuperezi maşina parcată neregulamentar?
:D Absolut corect.
|
Quote:
Cat despre recuperarea masinii, suma este exorbitanta! unii poate n-au de unde sa ia banii necesari atunci, pe loc, asa ca se tot aduna, se tot aduna, lor le convine... niste nemernici... |
Quote:
In sectorul 6 se ridica in jur de 40 de masini pe zi..inmultit cu 500 RON taxa inseamna 20000 RON pe zi. Si cand te gandesti ca 0 (zero) lei ajung la primarie pt ca asa e contractul. cum sa nu te enervezi? Ca sa nu mai punem la socoteala si amenda aferenta.... |
frate sunt total deacord sa ridici masinile....ok...nu avem nici locuri de parcare....ca nu avem si aia e......sunt ok si cu taxa de 700ron...chiar daca e cam mare.....dar sa zicem ca sunt ok si cu aia....(smecheria costa) ....singura chestie cu care nu sunt ok......si care chiar ma enerveaza e chestia cu masinile abandonate....parasite...ne miscate din 77(inaite de cutremur)
|
Quote:
|
adevarul este ca amenzile sunt prea mari 7mil(daca ti-o ridica) daca ai o dacie 1400 ce faci cat dai pe masina dai si pe amenda
|
si mie mi a fost ridicata masina acum o luna cred, pe langa piata muncii, pe strada campia libertatii. era parcata la 2 metrii, de unde incepea semnu de parcare, era singurul loc liber. am lasat o cam jumatate de ora, cu pozitiile aprinse, cand m am intors nu am mai gasit o. probabil ca daca aveam nr de buc, ma iertau. 550 RON m a costat sa o recuperez, si asta pt ca am luat o in aceeasi zi.
|
daca avei numar de bucuresti nu tio ridica cred dar iti lasa un biletel cu amenda...ori cum plateai doar 250 lei nu 550
|
Nu inteleg de ce va lamentati atat ... a facut cineva ceva ??? NU ... mergeti frumos si platiti-le banii cu capu in pamant si o sa vi se intample iar si iar ...
Chiar ma bucur sa vad tot felul de oameni care o iau in botic de la stat si totusi stau pasivi ca si cum le-ar place .... sau poate chiar le place .... |
vrei sa spui ca tie nu ti-so intamplat sa-ti ridice masina cand statea in parcare
|
Quote:
probabil ca am avut alte treburi mai importante de facut, decat sa ma judec cu ei pt 5 mil. toata lumea stie ce fel se misca judecatoriile la noi in tzara, iar pana s ar fi dat un rezultat masina mea tot la ei ar fi stat... am ales doar solutia cea mai buna pt mine |
Exact ce spuneam ... ne ascundem dupa tot felul de motive si dupa aia plagem pe forumuri ca suntem furati ....
Tu ai treaba, altu are nevoie de masina etc etc ... daca nimeni nu face nimic realizati ca nu o sa se schimbe nimic ... referitor la treaba cu judecatoriile ... eu am cateva procese la activ cu statu si sa sti ca am avut castig de cauza si nici nu a durat asa o eternitate ;) |
Destul de mult acea taxa, dar problema e ca nu sunt locuri de parcare suficiente, cateodata se mai intelege de ce unii parcheaza chiar in ultimul hal.
|
|
Da, am citit articolul din ziar, numai că la comentarii unii spuneau că avea roata ruptă şi nu că ar fi fost ridicată pentru parcarea neregulamentară
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning