![]() |
Re: Liberty Parade 18 iulie 2009
ca in fiecare an PREZENT :))
|
Quote:
Pe mine m-a ciupit pe burta si pe langa ochiul drept... acolo "o" fo' mai nasol ca nu mai puteam sa tin ochiul deschis timp de 40 de minute. :) Quote:
Quote:
|
Prezent si eu..pentru prima data :)
|
Prezent si eu
@Orlando , nush cu ce ti sau parut praf artistii straini de anul trecut, mie mi sa parut praf ca lau anuntat pe Dirty South care nu a mai venit, si mi sa mai parut praf ca unii dj, la inceput de program (la scena), adica la warm-up au folosit cateva piese mult mai reusite si mai de program decat unii pe program (exemplu: Maurizio Gubellini-High Tension era mult mai ok de program),si sau folosit mult mai multe piese vechi decat in anii precedenti (ex: Roland Klinkenber-Mexico can wait, piesa din vara lui 2007 si Ghetto train (Justin Martin remix) iarasi piesa de 2007) . , dar per-total a fost de nota 9,50 8) Parerea mea :-P |
Dirty South a pierdut avionul.
Nu a fost vina organizatorilor. Ei, la ora 12 inca il asteptau pe Dirty South. Ce a fost anul trecut, a fost ca Mr. Carl Kennedy a cam comis-o de cateva ori la imbinari. La asta se referea Orlando. |
Quote:
|
eh ce a fost a fost
vedem ce va fi :D |
@ Mustang..ne vedem tati d c nu?
@ shuba...scuza-ma dar prestatia carl kennedy a fost de ras, poate nu mi-a placut mie, dar prin sondaj iti pot spune ca multor persoane nu le-a placut. Geniali anu trecut dupa parerea mea au fost vali barbulescu(sa nu uitam ca setul lui a fost facut in intregime de melodii ale dj-ilor romani) dar si optick s-a ridicat la rang inalt. |
Quote:
intrebare...cati dintre voi mai aveti rabdare????eu unu nu mai am....sper sa ne strangem mai multi sa ne distram cu totii... |
Eu cred ca ar fi o idee buna. :D
Orlando... vorbim la telefoane. Cand intentionezi sa pleci catre litoral? |
eu din slatina o sa plec sambata de de foarte dimineata
dabea astept sa vad atmosfera (in premiera) |
Prezent ca de fiecare data!Daca careva vrea sa se intalnesca sa i-a id-ul de la profil !
|
Vrei sa fi inconjurat de cocalari, in jurul tau sa auzi toate dialectele posibile si imposibile ale limbii romane, vrei sa vezi putoii cu gel in par care se dau gigolo, ATUNCI DUTE LA LIBERTY PARADE !! fara jigniri, dar cam asa a ajuns, toti taranusi vin. Domne mari houseri , si acasa din salam tza reggeton tza nu o scoate. Bafta!!! :???:
|
Eu nici nu ma gandesc sa nu merg anul asta la House Parade :dance:
Mai ales ca vin atatia dj de renume mondial, intrare gratis, e uluitor lineup-ul, cu cap de afis ABOVE&BEYOND.... Am fost si anul trecut, a fost totala nebunie, un adevarat fenomen!:peace: Iata cateva imagini, adunate in cel mai superb trailer de pana acum: https://www.youtube.com/watch?v=m3ksYyq0LkY :headfones |
Ok ... totusi discutam de Liberty Parade sau de House Parade?
PS: ma doare in cot de "cocalari", prefer sa ascult muzica, nu comentariile lor. :lol: Se pare ca altii au alte probleme cand se duc la un spectacol. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning