![]() |
si p'asta a distrus-o domnul Bangle......huoooo..... bine ca l-au schimbat....
http://www.petitiononline.com/STOPCB/petition.html :) |
Am trimis si eu o dinaia impotriva lui Bangle!
RoSonic , mersi ca ai pus aici adresa aia. Sper sa se adune cat de multe.A mea ii undeva aproape de 10000 .Sa speram ca o sa se tina cont. |
Bangle nu a fost demis ci avansat :P
Dintre toate modelele noi, singurul care mi se pare cat-de-cat reusit (d.p.d.v. al designului Marian) este seria 6 & (logic zic eu) toate M-urile. Si preferatul de dinainte de dinastia \"otomana\" imi este Seria 3 fabricat pana-n 2oo4. R.I.P.! :D |
Re:
Quote:
|
Din cite stiu eu, seria 3 e principala ,,sursa de bani\" la BMW si in martie cind o sa o scoata, va trebui sa fie foarte aratoasa - sa zic asa! - altfel o ia in jos BMW-ul.
Cat despre poze, dupa ce am vazut inainte sa apara seriile 5,6 si 7 mai multe poze facute pe calculator ale lor, am tras concluzia generala ca difera destul de mult fata de modele care vor aparea.Sunt bune macar sa ne facem o idee asupra lor. |
Ce nu ati zice , dar pofta vine mancand.!!!! De la inceput nici seria 3 modelul din 98-2004 nu placea, pana nu au simtit ca are ceea ce nu are modelul mai veki! acelashi lucru si cu seria 5 si 7!!! asa ca sa ashteptam putin shi vom vedea!!!! 8) 8) 8)
|
Mie mi-au placut toate modelele de Seria 3 din '85 pana acum, au fost super-reusite si agresive, ca niste pantere...asta noua zici ca e o matza plouata... :P :D
|
noua serie 3.....STINKS!!!......vorba lui cms...chiar nu mai sunt agresive mashinile astea......cum erau inainte rechinii de exemplu.
eu cred ca generatzia de rechini shi generatzia imediat urmatoare au fost singurele care au fost tari.....in rest.....BULLSHIT!!! |
1 Attachment(s)
asta numesc eu BMW adevarat....
|
1 Attachment(s)
Ar fi fost atatea variante de design mai reusit, puteau sa imbine agresivitatea retro a rechinilor cu linii mai moderne, puteau face o gramada de chestii mult mai reusite, dar nuuuu, a trebuit sa vina retardatu' asta de englez si sa strice tot. :evil: :x Apropo, fanii BMW au fost atat de dezamagiti de liniile modelelor noi, incat circula o vorba cum ca Bangle este un cyborg trimis din viitor de Mercedes sa distruga BMW. :P :P :D Iar, la Seria 7, nici nu s-a uscat bine cerneala de pe plansele de design ale modelului nou ca i-ai si tras un facelift...Asta da politica de marketing. Si au sarit de la spectaculos, in sensul rau, la absolut banal, ia uitati-va:
|
ai dreptate CMS......cat de hidoase au ajuns mashinile astea..... :x :x :x
BOT DE RECHIN rullz !!! :D :D :D |
Re:
Quote:
|
Da, dar nici chiar asa de radical. Un facelift presupune mici retusuri, nu o schimbare asa radicala. Eu personal nu am mai intalnit un facelift asa de major la nici un model care abia a facut 3 ani de la lansare, mai ales la BMW. Si, oricum, oficialii BMW au admis faptul ca, intr-adevar, seria 7 a fost un esec, uite aici: http://www.autospies.com/article/ind...8&categoryId=9
|
a fost un esec in europa ca din cate stiu eu prin america se vinde destul de bine modelul..... probabil pt ca americanii sunt asa fascinati de tehnologia PREA avansata de pe aceasta masina.....PAREREA MEA!
recunosc....imi plac multe chestii la seria 7 dar mult mai multe ma enerveaza...... |
Da, la faptul ca e un face-lift major aveti dreptate.Mie, personal, cind am vazut primele poze de la seria 7 in 2001 , nu mi-a placut deloc. Apoi am vazut-o la SAB 2001 si cum arata in realitate, mi-a placut.Nu pot spune ca mi-a placut mai mult decit fosta serie 7(care arata super TARE si acum), dar arata bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2026 4Tuning