![]() |
Re: Audi Q7 Xplod – SUV-ul Xploziv
skr...lasa lumea...ca stii si tu...sony e cel mai tare...:)))))))))
|
frumos rau...baravo lor;)
|
Mda frumos!!Hai cu sistemul:))
|
wooooooooooooow....super tare!
|
Mama ,Mama!!!:O:O:O
|
oare eu sunt singuru de pe aici care stie ca sony in car audio se poate compara cu domotec...sal...mnc si alte firme relativ fantoma?...nu stiiu care e mare smecherie cu acest demo car...infara de fibra si tapiterie...tehnologic vorbind sculele de pe ea sunt niste rebuturi...
|
sunt destui, dupa cum ziceam, de aia il si vand pe al meu :)) (desi vad ca mi s a sters postul ala, poate pe motiv de reclama, ei bine, nu i reclama, mai degraba e antireclama =)) )
|
pfffffff..fara cuvinte.........
|
sony is the "shit" :))
|
Quote:
Acum e jos, dar pentru istoria lor nu merita sa faceti pe ignorantii si sa va alaturati gastii "sony e un cacat". Ca mare parte din parerea asta e o parere de turma. |
Quote:
deci concluzia? sony e istorie. nu mai e ce era acum 7-8 ani, acum e doar numele si designul. eu la asta ma refeream, nu la istoria lor. |
Quote:
Aparatura noua sony nu este la nivel foarte inalt. |
Respect for China men :))
|
super faina......
|
lil d...ei sau contrectat pe segemntul low cost unde au vanzari masive...tot respectul pentru ei...dar nu pot sa raman uimit de un demo car cu produse low cost....cand iti garantez ca 90% dintre useri nu ar aprecia un demo car de la brax sau dd care are mai putina fibra si mai putine monitoare in portbagaj...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning