![]() |
da... acesta este filmul care l-am vazut cu 30 de min. inainte sa vad filmul cu bmw-ul... si poate ca mi-a influentat parerea.. asta e.. asta e parerea mea si nu mi-o schimb..
|
BMW-ul asta de 1000 cp nu mi se pare de loc obosit,numai k la o asemenea putere trea sa-l faca 4x4 si din cate am vazut in film e doar spate.Super marfa filmul.TNos iti dau dreptate.Respekt
|
ma fratzilor da-tzi-mi si mie ceva adrese cu filmuletze, numai cu drift.. :D imi plac la nebunie :D :( si mai vreau..pls.. help me!!
|
cauta pe DC++ o sa gasesti o grmd :wink:
|
Re:
Quote:
Norok la totzi baietzi |
ce folos ca am avut sub capota vreo 300cp da era ditai jeep american
oricum ala e avion, nu mai e masina |
Am vazut un Bmw M3 in Turcia care se dadea pe autostrada cu :Ferrari 350 Modena,Porsche 911 Turbo,Lamborghini Diablo stiti cum se tine de ei si pana la urma ii facea,nu-mi venea sa cred,ajunsese BMW-u la 310 km/h cand a depasit Porschele!
Sanatate Maxima si Restekpa! |
in ce film era asta??? :lol: :lol: :lol:
Ferrari-ul asta 350 era un prototip banuiesc...:)) Later edit: cred ca era vestitul Ferrari de 540 cai :)):)) |
3 Fast 3 Furious banuiesc...sau Getaway in Instanbul... :P :P :lol: :lol:
Mr.Nice, ai si tu niste poze ceva su filmulete? Ca nu te credem... :P :D |
ba da esti culmea!!!! :P
Tu nu crezi nimic!!! cum ma? tu nu crezi ca M3 ia 310 si face o masini de 500, 400 si 420 cai??? Si ca povestitorul nostru era in spate si mergea cu ~300 cand a trecut m3-ul de porsche?:) tu n-ai vazut filme...??? |
Re:
Quote:
|
BogdanSHA: tu glumesti, nu???
Sau tu te referi la bmw-ul ala de 1000 cai? |
Nu mai, era un m3 parca, modificat undeva la turci si filmele il infatisau luindu-se la \"tranta\" ba cu ferrari ba cu porsche.
|
aaa.. modificat... inseamna ca era rau de tot de se lua cu diablo:P
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning