![]() |
mda asta ar fi singuru logan care imi place!! ....dupa stf-u din iasi!!
|
da albastru si cu doua dungi albe pe el cum credeti ca i-ar sta?
|
Tim pune si tu o poza cu stu' din Iasi ca sa-l vedem si noi
|
cosmin nu cred k i`ar sta bine .. eu zic in loc de alea 2 dungi cum au toate berlinele vaipår ... sa incerci un zig-zag sau mai bine un fulger 2 ... e mai bine in ton cu ce mai e pe ea ...
₧ ¿ ▓ |
Cosmin ai un PM de la mine. Astept un reply pt. care multumesc anticipat. :)
|
4 Attachment(s)
pe bari sunt cel mai greu de mulat...
cam greu cu rabdarea |
2 Attachment(s)
Cosmin cred ca ar arata mai bine daca dungile ar fi mai groase cum sunt la Viper.Ceva de genul....(scuze pt denivelari dar sunt facute in paint).
Off-topic:Tu ai Loganul ala rosu cu AG-XX-CSA? |
parca o face mai lata...
daca ar avea si suspensia coborata ar da si mai si. Io i-as taia pavilionul ... si sa-i ramana geamurile cat la A3. |
ia incearca sa faci pe ea in paint nishte filgere in locul la dungile alea care le gaseshti pe orice berlina de IL
|
cum se poate colabora in cazul in care vreau sa trimit clienti care doresc asa ceva?
|
E tare Golanu $$ , da cei ala aerograf ? :idea:
|
Re:
Quote:
search pe google |
cosmine, stiu ca vinzi kiturile astea ca piinea calda... ai parte de o promovare super, chiar si eu le recomand baietilor sa treaca pe la pilot, cind vin la mine la garaj...
insa eu nu inteleg un lucru mai: cine naibii ti-a desenat spoilerul asta din spate? n-are nici un fel de linie, am vb si cu un masterand in design auto, si nu i-a placut... mai mult i-a placut celalalt spoiler... pe bune, nu te supara, ti-am zis si pe daciaclub, parca-s 2 scinduri verticale, unite cu o a treia... dar daca iese banul, da-i inainte. e surpriza mare si senzatie cu eleronul ala de carbon... |
Re:
Quote:
|
Chiar erau necesare spoilere astea imense pentru comsensarea suspensiei de fabrica? arata ok, dar mai simplu era de lasat masina mai jos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning