![]() |
aia nuaccepta sa faca decat liniutze de`alea ... care atinge primu linia de la fundul unei sticle :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
EU NU AM PUS PROBLEMA CINE SE DA SI CINE SI CINE SPARGE SEMINTE VREAU DOAR CA PROGRAMAREA DE CURSE LOCUL ORA SI URMARILE CURSELOR SA NU FIE PUSE AICI!!!!!!!!!!!!!!!!( sau puse dar sub alta forma)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
BAh umflatule...vii sa dam o linie......vineri seara de la 3 la 2 in fata la primarie?
Cel putin la aia din toamna a fost penal...s-au dat 4 masini ..2 s-au invartit si erau cred ca cel putin 50 de masini si 150 de oameni..... Fratele meu ery tin eu minte ca eu si cu tine sa fii fost la o ilegala sa ne dam in spectacol......Reāmprospateaza-mi memoria ca eu nu mai tin minte.... |
Ba subnutritule eu am vb serios. :))
|
lol ce-i aici ma intrecere de gabarit ? :twisted:
|
Re:
Quote:
|
dA CE BAI EU AM PARTICIPAT.....SI MAI MA SI ACUZA BAIETII IN ALBASTRU CA CICA LE SI ORGANIZEZ........BUUUHHHHHAAAHAHHAHA
ba umflatule...si eu am vrb serios....ce zici ne facem?da pe bani frate...sau pe masini..ce plm doar o viata avem si o gaura-n c|_|r...nu? |
Ce draq mah ai ajuns sa provoci motorinare de 90 cp......si tu cu sfi'u sub capota..... :) ce om mah....
|
eu unul nu m-am dat niciodata la nici o ilegala asa ca politia nu mai are dece sa ma caute :shock:
|
Dai dovada de multa SMECHERIE.. da ne facem peste 6 luni . Eu evoluez mai greu, si ne dam si pe masini.
|
da cine a zis ca cu MASINA MA.......looool
eu si cu ursu ma 100 de m garduri(de preferat la Costinesti ca acolo am experienta si stiu traseul) Te tzine ma grasule.....peste 6 luni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning