Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Pentru toti membri Din toate cluburile. (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/12991-membri-cluburile.html)

YZF-PWR 14-02-06 00:59

aia nuaccepta sa faca decat liniutze de`alea ... care atinge primu linia de la fundul unei sticle :twisted:

kalvin77 14-02-06 07:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
aia nuaccepta sa faca decat liniutze de`alea ... care atinge primu linia de la fundul unei sticle :twisted:

Bwahaahahahaha .... ai pus punctul pe I ... :)

ERY 14-02-06 09:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Mie mereu mi-a placut la ilegalele care au fost in cta....cele din ultimul an.....3-4 masini se dadeau...1-2 se mai invartea cu frana de mana....si 100 stateau pe dreapta si faceau ce se facea si in port...seminte si vrb de mari cunoscatori in ale motoarelor si ale soferiei...asta nu e ilegala...e un mare kk....si sa nu mai pun la socoteala ca in maxim 20 de min se anunta garda....

Ai dereptate dar de ce sa ne kakam pe noi...au si aia 100 care sparg seminte farmecul lor.....si aia din port care stau si se uita la fel. Majoritatea care vin sa se dea o fac si pt spectacol, iar spectacol fara spectatori....nu exista.

Ursu-=X-Team=- 14-02-06 09:24

EU NU AM PUS PROBLEMA CINE SE DA SI CINE SI CINE SPARGE SEMINTE VREAU DOAR CA PROGRAMAREA DE CURSE LOCUL ORA SI URMARILE CURSELOR SA NU FIE PUSE AICI!!!!!!!!!!!!!!!!( sau puse dar sub alta forma)

X-Ray-Eyes 14-02-06 09:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Quote:

Mie mereu mi-a placut la ilegalele care au fost in cta....cele din ultimul an.....3-4 masini se dadeau...1-2 se mai invartea cu frana de mana....si 100 stateau pe dreapta si faceau ce se facea si in port...seminte si vrb de mari cunoscatori in ale motoarelor si ale soferiei...asta nu e ilegala...e un mare kk....si sa nu mai pun la socoteala ca in maxim 20 de min se anunta garda....

Ai dereptate dar de ce sa ne kakam pe noi...au si aia 100 care sparg seminte farmecul lor.....si aia din port care stau si se uita la fel. Majoritatea care vin sa se dea o fac si pt spectacol, iar spectacol fara spectatori....nu exista.

Spectatori ... sau cum obisnuieste sa spuna un prieten de al meu ... INDIENI !!!

ERY 14-02-06 09:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ursu-=X-Team=-\"
EU NU AM PUS PROBLEMA CINE SE DA SI CINE SI CINE SPARGE SEMINTE VREAU DOAR CA PROGRAMAREA DE CURSE LOCUL ORA SI URMARILE CURSELOR SA NU FIE PUSE AICI!!!!!!!!!!!!!!!!( sau puse dar sub alta forma)

Eu ii ziceam lui Adi mah nu tie.....:P

D_M_X 14-02-06 10:40

BAh umflatule...vii sa dam o linie......vineri seara de la 3 la 2 in fata la primarie?
Cel putin la aia din toamna a fost penal...s-au dat 4 masini ..2 s-au invartit si erau cred ca cel putin 50 de masini si 150 de oameni.....
Fratele meu ery tin eu minte ca eu si cu tine sa fii fost la o ilegala sa ne dam in spectacol......Reāmprospateaza-mi memoria ca eu nu mai tin minte....

Ursu-=X-Team=- 14-02-06 11:13

Ba subnutritule eu am vb serios. :))

YZF-PWR 14-02-06 11:15

lol ce-i aici ma intrecere de gabarit ? :twisted:

ERY 14-02-06 11:42

Re:

Quote:

BAh umflatule...vii sa dam o linie......vineri seara de la 3 la 2 in fata la primarie?
Cel putin la aia din toamna a fost penal...s-au dat 4 masini ..2 s-au invartit si erau cred ca cel putin 50 de masini si 150 de oameni.....
Fratele meu ery tin eu minte ca eu si cu tine sa fii fost la o ilegala sa ne dam in spectacol......Reāmprospateaza-mi memoria ca eu nu mai tin minte....

Eu nu am participat la ilegale .....vorbeam doar ipotetic bai.... 8)

D_M_X 14-02-06 13:57

dA CE BAI EU AM PARTICIPAT.....SI MAI MA SI ACUZA BAIETII IN ALBASTRU CA CICA LE SI ORGANIZEZ........BUUUHHHHHAAAHAHHAHA
ba umflatule...si eu am vrb serios....ce zici ne facem?da pe bani frate...sau pe masini..ce plm doar o viata avem si o gaura-n c|_|r...nu?

ERY 14-02-06 16:12

Ce draq mah ai ajuns sa provoci motorinare de 90 cp......si tu cu sfi'u sub capota..... :) ce om mah....

ct77pia 14-02-06 16:53

eu unul nu m-am dat niciodata la nici o ilegala asa ca politia nu mai are dece sa ma caute :shock:

Ursu-=X-Team=- 14-02-06 16:59

Dai dovada de multa SMECHERIE.. da ne facem peste 6 luni . Eu evoluez mai greu, si ne dam si pe masini.

D_M_X 14-02-06 17:23

da cine a zis ca cu MASINA MA.......looool
eu si cu ursu ma 100 de m garduri(de preferat la Costinesti ca acolo am experienta si stiu traseul)
Te tzine ma grasule.....peste 6 luni?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 08:47.

- Copyright 2026 4Tuning