![]() |
Re: Diferente montare subw. cu magnetul in afara sau inauntru
Nu stiu cine raspandeste vestea ca mac nu sunt fiabile, in primul rand la pretul lor nici nu ar trebuii sa se puna problema. Normal ca apar si defectiuni, dar ti-ai pus problema in primul rand CINE cumpara amplificatoare ieftine?
Iti raspund eu, daca ai o stare financiara buna si esti mai luminat la minte, client mac SIGUR nu vei mai fi, din simplu fapt ca exista produse mult mai bune pe piata, acelasi exemplu valabil in orice domeniu, de ce sa-ti cumperi Dacia daca ai bani de Porsche, trebuie sa fi fraier, asta nu inseamna ca Dacia-i ,,degeaba", dimpotriva. Sper ca m-am facut inteles, fara sa jignesc pe nimeni. P.S majoritatea clientilor la amplificatoare ieftine mi-au fost romii, concluziile cu raspandirea ca nu sunt fiabile le tragi singur |
La un subwoofer daca e pus intr-o incinta cu magnetul inauntru is 2 mici avantaje
1.) Nu ocupa atata spatiu 2.) Daca e cu magnetul inauntru undele de sunet facute de membrana sunt "amplificate" intr-o incinta deoarece e mai ales buna daca e vented. |
Quote:
|
AAAA, adica daca e vented e mai buna incinta? WAAAI, atunci ce teapa mi-am luat ca nu o am si eu asa. NOOOT
|
Imi vine sa inchid/sterg topicul. Atitea aberatii n-am mai citit demult pe forum !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning