![]() |
Re: Cursa accelerare 400m Sfantu Gheorghe
Quote:
|
Quote:
Corinutzo,vad ca deja sunt laude "ca la noi nu e ca la nimeni",sincer eu tot nu inteleg nimic si vad ca nici un organizator nu intra sa ne spuna si noua ce si cum,si nici macar tu nu ne lamuresti!Nu cred ca sunt singurul care n-are habar despre ce ai scris tu acolo! Spune-mi un lucru,daca organizatorii aia piloti de raliu fiind ei nu fac reclama si este timpul fff scurt pana la cursa,cine dreaq le vine lor pe pista?se dau intre ei sau cum? Fratilor,cand faceti cate un anunt,da-ti dreaq toate detaliile si spuneti tot,nu mai lasati lumea cu ochii in soare asa,mai este decat 1 sapt sau cat mai e! 1.Unde venim? 2.Cand venim? 3.Ce grupe sunt pt auto? 4. Cat dureaza? 5. Ce auto au voie sa participe 6,7,8,9 etc etc |
mare grija, astia care faceti sub 9,5 sa nu uitati casca.:rolleyes2
|
sunteti carcotasi... cine vrea sa participe a inteles esentialu din postul initial, chiar daca sunt niste neconcordante de date...eu voi fi prezent.
|
Quote:
|
colt-ul...am umblat putin si vreau sa vad noile modificari ce fac...
|
fi un pic mai concreta in legaturile cu datele despre eveniment!
concursul e pe 27 sau duminica , deoarece 27 pica sambata si duminica suntem fix in 28! |
bai eu am trimis fisa de inscriere... acum sa vedem!!! ce o fi!
|
Ma nene si eu as vrea sa vin,dar nu stiu unde,cand si la ce ora?!Nu inteleg nimic sa mor .. what a shit
|
sambata sau duminica e cursa? k sa inteleaga tot omul!
|
sambata e cursa, duminica se afiseaza rezultatele
|
Quote:
|
fratee am sunat, deci toata treaba e sambata pe 27...si rezultate si tot sambata incepe pe la 1 dar tre sa fiti acolo de dimineata pt inscriere + ca sunt locuri limitate...
|
Deci in consecintza vine cineva la N5? Sau la N6?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:34. |
- Copyright 2026 4Tuning