![]() |
Fratzilor, poa sa ninga, poa sa ploua, trabantul nu rugineste...
Dar risca sa fie mancat de porci !!!!! :P :P :P :P Am votat cu trabi... |
Recunosc faptul ca am fost rautacios si am votat PENTRU Trabant, totusi iti recomand, daca gasesti o Dacia Sport daca tot vrei sa faci ceva ... la bani putini, sau SI MAI BINE un Oltcit!
|
baiatul nu vrea sa o tuneze, orice masina ar fi
vrea doar sa aiba cu ce merge la munca, piata, etc. si vrea masina care e cel mai usor de intretinut |
Re:
totusi cum e sa te vada prieteni in trabant? :D :D :D :D
sau sa te duci intr-un club si sa iesi dintr-un trabant :D :D :D :D |
Simplu - vii pe jos -
inca mai optez pentru un oltcit - sunt sigur ca la aceeasi bani un oltcit arata muuuult mai bine in general decat o dacie la aceeasi bani. |
Re:
frate...daca ploua TRABANT = BISCUITE IN CEAI :D :D :D :D :D :D :D
Ati vazut vreodata cum se umfla un biscuite in ceai??? :D :D |
parerea mea ca la 15.000.000 gasesti un super OLTCIT, pt ca masinile astea nu prea mai au pret :lol: :lol: :lol:
|
mai bine isi cumpara bilete d autobuz si merge cu autobuzul, e mai sigur!! Eu am votat cu trabantul nestiind despre c e vorba... dar in cazul asta dacia! sau mai bine nimik pentru k oricum o sa-si faca numai draci, nu?
|
1 Attachment(s)
Daca e vb de masina de caterinca, iei un Trabant, ii pui motor de Tico, o vospesti in culori tipatoare(eventual un vinil ceva haios) si iesi la promenada...sau poti sa-ti iei Trabant sa-l faci asha(vezi jos)...dar o idee mai buna ar fi o broscutza, e mult mai de kterink, merge s-o faci sa arate beton si nici nu ti-e rushine cu ea, e o masina trendy oricand...
|
Dintre alea 2 ...trabant :lol: .... da la 15 mil ...gasesti un bosorog de nu-i ajunge pensia si are olcit in fata blocului...il prostesti putin si-ti iei olcit de moare litoralu ! :P :P :P
P.S. nu da subaru k e frumos foc ! :wink: sau daca-l dai ..macar mi-l dai mie pe 2 trabi(unu tu si unu prietenu tau :P ) ! ce zici facem? :lol: :lol: :lol: |
mie nu-mi place trabantu' ala din poza... e ceva aiurea la el dar nu-i dau seama c... oricum asta e parerea mea! :)
PS: OLTCIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O - L - T - C - I - T!!!!!! |
eu zic .. trabant.. are tractiune spate.. pui un motor mai bun pe el si rupi tot.. plus ca dintre trabi si dacie.. doar primul are sanse sa arate cat de cat dragut :twisted: .. trabi powa!
|
lol TheSinner :) ! Ideea e k lui nu-i trebuie sa arate bine din cate am inteles eu... si nici bani nu vrea sa bage in ea (sper k am inteles bine)... eu am votat tot cu trabi k m-am gandit km k tine... dar realitatea nu este kiar asa... N-o fi dacia masina dar oricum e mai bundecat un trabant (tzin sa specific k in trabant nu se baga nici un ban)... Let's be serios 4 a moment!!!
|
:)) .. eu am un trabant in curte .. dar ii doar .. de colectie .. si amintire :))...
Haha .. oricum .. mam gandit ... sai fak un tunning .. sa-i scot bancheta din spate :P sai pun niste bari .. :)) Hahaha Ar iesi interesant ... Dar ... tare mi .. ca in orice directie as luao inafara orasului asta .. prea mult nu ar merge :)) ca si la stanga si la dreapta .. cate un deal .. pe care .. numa tras de 2 cai .. pe langa ce duce el :P cred ca urca :)) |
Eu am ales Trabantu' ca sa nu imi para rau cand imi pierd masina la poker :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning