![]() |
nuj care e toata smechereala de te ascunzi squad asa....ideea ta...ideea asta a trecut la multi prin minte crede ma dar pt ca unii (acum era vb de mine) au zis sa facem ceva .... pai hai sa facem ... oricum nuj dc dar am impresia ca ne luptam cu morile de vant...IN PLOIESTI NU AI CE SA FACI! asta e clar....si poza cu mine dc ai pos-o pe net...puteai sa ceri voie...da lasa....
|
Re:
Quote:
da e un plan diabolic :twisted: :evil: dar discutam de asta la urmatoarea intalnire unde sper sa ne strangem cat mai multi |
Re:
Quote:
(PT CA NU A VRUT SA SE VADA) |
baga-l mah!!!!
k nu mai e nimik de ascuns acum!!!!!! |
la mine pm deja s a aflat de ce am facut cu cursele la scoala
ms cobra k le ai amintit sa stearga poza... m a luat tare profu de mate ca unde am fost smf pe ei de gabori ik atunci knd o sa iau permisu de nu o sa fac un misto de ei cat ma tine buzunaru... baietii (aia care mereu ne strica planurile) s au distrat s au simtit bine si prostii acum platesc amenzile...nu e corect... bft all |
Re:
Quote:
manson sa stii k l-am sunat eu azi pe tng sa ii zic sa stearga poza si a sters-o asa k ..... gt p.s ai ajuns si u vedeta la scoala:)))) |
Manson, pe tine te-a luat tare profu'?
lol, dar noi astia 7 care au de platit 5milioane ce sa mai zica? si sper ca ai zis la misto ''prostii'' |
Bine ai facut TNG :wink: :evil:
|
XDD
bine inteles k am zis la misto!!!! :wink: pt voi e mai nasol stiu dar io am probleme mari in liceu si a vazut si aia... am zis prosti k noi am stat si noi nu am fost cuminti ...acu la bune.... si cei care s au dat au plecat bine mersi .... si a pikt pe voi.... ai inteles? |
DA ,am glumit mai sus, ai dreptate :D
|
hai sa vedem care apare de mai multe ori la stirii anul asta .eu am aparut de 2 ori :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning