![]() |
Re: Renault Clio RS se ia la trāntă cu Ford Focus RS
Degeaba are putere Focus-ul daca nu o pune pe asfalt...
Unde mai pui, ca are si suspensie independenta pe spate Ford Focus |
am ramas masca cand am vazut ca Renaultul se tine dupa Ford....eu ma asteptam la altceva...superba masina:)
|
Au facut o treaba buna cei de la Renault cu Clio RS, chiar foarte buna.. dar dintre Focus si Clio eu aleg Fordu. ;)
|
...desi nu sunt fan renault,mereu am apreciat divizia sport care este cu totul altceva si s-a vazut si in filmulet...totusi la momentul asta focus rs e cam taticul hatch-urilor
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=nLpzWlQOC0M |
prefer clio rs! intotdeauna pe 4 roti!
divizia sport de la renault mereu sa facut furori, cu toate ca eu ma asteptam sa castige detasat fordul in fata lui clio! i-au zis evo killer si el nu poate sa scape de clio!:weirdface |
...atata timp cat r26r nu e facuta pentru uzul cotidian chiar nu ma intereseaza(si deci nu e taticul hatch-urilor)...si ce legatura are r32 aici???=)))))
|
Quote:
de ce nu e facuta pentru uzul cotidian ???! pentru ca are roll cage ? daca tu nu poti sa folosesti o masina cu roll cage in oras...e problema ta :-) r26r este o masina de serie care asa vine pregatita... |
...eu stiam ca nu a fost produsa pentru a fi comercializata in serie.La asta ma refeream.Dar a devenit o obisnuinta pe forumul asta sa se comenteze acid orice. Sunt curios daca se sesizeaza cineva.Iar pentru colegul care a adus in discutie mazda mps si golf r32:"esti departe rau de adevar",toate lumea stie ca mazda nu-si scoate caii si mai are si o gramada putere pe puntea fata iar r 32 este depasit bine de tot de audi s3(daca tot vroiai sa aduci in discutie o masina awd). conform testelor si a performantelor de pe hartie raman la parerea mea ca in acest moment focus rs este nr 1
|
Quote:
Astept cu nerabdare o comparatie mai corecta , intre Megane RS fie R26 fie R26R si Ford Focus RS...daca Clio a fost atat de aproape de Focus sunt sigur ca Megane il spulbera. |
cel mai performant hach va ramane tot Ford Focus Rs, iar pe locu doi situez Renault Megane R26R care se tine foarte bine pe sosea, dar nu va fi peste Focus ca rezerva destula putere sub capota, cei 100 cp ii are rezerva, nu-i poate folosi pe toti intr-un circuit mic depinde si de sofer acuma. Cele doua hach-uri adevarate astea sunt Focus Rs si Megane R26 R si punct.
|
Quote:
|
nu sunt fan renault, dar imi place 'broscuta' asta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning