Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   my dacia 1977 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/12936-my-dacia-1977-a.html)

SiloS@1300 14-02-06 18:49

:cry: Kitsch 100% . Flacarile de pe laterale sunt mai mult decat oribile .
Mazgalelile de pe capota sunt urate . Priza de aer arata ca o balega pe capota . Porcariile de pe laterale ... groaznice . Jantele vopsite ... tiganeala . Spoilerul ala vopsit negru ... taraneala . Supara-te acum ca auzi si astfel de pareri , dar asta e adevarul ... Si mai sunt si altii de aceeasi parere cu mine ...

ltd 14-02-06 20:09

fara frica a zis nicolae balcescu

nu ma supar poate ai dreptate dar nu uita ca alea se da uusor jos!! :wink: oricum chestia e ca am 2000 De kokari si ma gandesc sa imi iau un calibra ? sau so schimb total pasta.. binenteles la clibra mai pun banutzi so cumpar dar momentan ma invart in aia

kalvin77 15-02-06 14:16

Re: o parere daca se poate pentru o dacie veche :)

Quote:

Originally Posted by \"ltd\"
o parere daca se poate pentru o dacie veche :)

Flacarile roshii laterale nu prea au ce cauta pe acolo , puteai sa mergi tot pe acelasi contrast cu alb-negru.
per total ai facut ceva dintr-o masina din 77 sincer sa fiu eu te admir, dar banuiesc ca ai bagat o caruta de bani in ea pina acum. Cu banii aia nu o vindai si iti luai alta mai noua gen 97-98 caci astea au fost cam cele mai reusite dacii berline (suspensii rigide, cutie de ziteza de fuga pinoane d-a5-a de nova) fuga alea de rup.

ltd 16-02-06 19:27

sal

1 Attachment(s)
rog oameni care imi pot face rost de un asemenea spoiler sau unde gasesc asha ceva :D

=Virus= 16-02-06 22:00

:yikes: Oooooooo... Da vad ca ai planuri mari cu batranik :D Imi place super mult cum arata cu spoilerul ala. Pt asa ceva incerca undeva unde se modeleaza fibra de sticla, sau stiu si eu?! :? Poate gasesti aici ceva folositor: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8494 . Oricum, in poza asta arata mortal . Si acum o intrebare: pe spate ce spoiler vrei sa ii pui? Bafta!

DVDValy 17-02-06 08:47

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"ltd\"
rog oameni care imi pot face rost de un asemenea spoiler sau unde gasesc asha ceva :D

uite parca incepi sa gandesti :wink:

Xender 17-02-06 10:19

Asa mai arata cumva...(numa sa pui si pe asta niste flacari :lol: :D :D ).

ltd 17-02-06 16:30

nu mai rade ma...ca ti se apleaca \"D

ltd 17-02-06 20:46

deja ..

deja fac comanda ...eu zic ..ca in 2 luni inchei proectu ceva cool si orginal rau..asta inseamna ca o iau iara de la zero alti bai alta distractie ..momentan am 40 de milioane dar nu ma incadrez sigur in astia asha ca astept si bani de concediu si o sa iasa ceva bine rau :D pun poze ..cum ma apuc de taiat :D

ltd 18-02-06 19:26

:)

Mersi virus pentru pont am gasit cea ce cautam...hm...acum mai ramane sa ma indrume vrunu cu ce tip d genti mias pune ce marimie cate prezoane etc..si ce as trebui sa modific pentru a le putea purta .si sanu am probleme prea mari cu polu :D cta here :)

=Virus= 18-02-06 21:23

Daca tzi-a fost de folos, cu placere :D . Pt jante si eventuale modificari (trecere de la 3 la 4 prezone, etc) uita-te pe daciaclub.ro . Bafta in continuare.

ltd 27-02-06 20:30

:p

Gata in sfarsit mam apucat de ea..am aruncat toate barile si pragurile in garaj ADIO vinile si alte ***uri ..un set de spoilere rieger +praguri infinity+vopsea noua...acuma o intrebare : ce alb vi se pare mai atragator decat alb boreal meu..am incercat si alb 10 si nova si cred ca borealu e mia ddragutz..alb 13 e urat numi place...in curand bag poze cu ea..pe 16 vin spoilerele

FeS 27-02-06 21:02

Incearca alb perla ca arata mult mai bine cu toate ca o te coste mai mult.

ltd 27-02-06 21:04

hm...

Mersi Frate pentru pont dar sincer habar nam cum arata albu perla cei care au vreo poza va rog o puteti posta aici sau vre oadresa ceva mersi

FeS 27-02-06 21:18

1 Attachment(s)
Asta e singura poza pe care o am in care e o masina alb perlat.

All times are GMT +2. The time now is 04:30.

- Copyright 2026 4Tuning