Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Mea din anul 1977 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/12935-dacia-mea-anul-1977-a.html)

ltd 16-02-06 19:18

:)

asha iar sta bine?
ps-contactatima cei ce au un spoiler asemanator sau de unde as lua

ltd 16-02-06 19:19

urmare al ce scrie sus

1 Attachment(s)
asta e poza

graty 17 16-02-06 19:38

Asa da! Dar pune si niste poze in care o vedem din lateral! :wink:

Dragos90 16-02-06 21:39

Arata destul de bine cu spoilerul asta. Cum a zis si graty poate pui si cateva poze din lateral!

Kasp3r 16-02-06 22:14

da ai drepatte trebuie sa renuntati amandoi :) la ele...oricum..mie`mi place masina ta..si lui cipi ii place. :lol: nu`mi dau cu parea despre kitch..fiecare`si face masina cum vrea..dp gustul lui

ltd 17-02-06 16:33

o sa urmeze si pozele celalalte

axxro 17-02-06 17:39

asa da. tineo tot asa si o sa iasa o masina frunoasa.

ltd 18-02-06 19:42

multumesc

mersi...in doua luni maxim imi termin masina iarasi?!!!! dar acuma cu un set nou de spoilere ..praguri infinity :shock: +genti marfa =redecorat capota=total 55 milioane :((( pe bune o sa fie cea mai scumap masina din

B-69-TAU 19-02-06 02:53

Re: multumesc

Quote:

Originally Posted by \"ltd\"
mersi...in doua luni maxim imi termin masina iarasi?!!!! dar acuma cu un set nou de spoilere ..praguri infinity :shock: +genti marfa =redecorat capota=total 55 milioane :((( pe bune o sa fie cea mai scumap masina din

usor tras de par 55 mil.

ltd 19-02-06 07:41

NU E USOR MAI

AM FACUT SIEU ECONOMII CA TOT OMU....PENTRU ZILE NEGRE STIU CA E GREU SA STRANGI ATATA DAR MUNCESC SI MA DESCURC EU ..SA STI CA SUMA ASTA AM OBTINUTO SI EU PRIN LUNI DEMUNCA :roll:

B-69-TAU 19-02-06 17:29

sa nu te superi te rog pe mine dar nu te cred! sunt tot un posesor de dacie poate mai modificata ca a ta, da crede-ma ca daca strangeam 55 de mil odata imi mai luam inca o masina daca u o schimbam pe asta! si eu am bagat cam 2mii de euro in masina mea dar treptat timp de un an jumate! si din munca mea, din banii mei munciti de mine! asa ca nu cred aberatiile astea .... sorry....
no ofence

ltd 19-02-06 18:29

:)

greseala mea e ca am spus aici pe forum ce a mde gfand putin imi pasa ce crezi tu ..sau daca ma crezi ..eu zic ca o sa vorbeasca faptele de la sine in 2 luni o spon pe forum..si cu 55 de milioane ce pusca mea imi cumpara ma? ah???? imi iau o raie de dacie din 96 si varza hai sa fim seriosi ..cu bani astia pot avea o masina pe gustu meu ....ce ti se pare absurd atata? crezi ca la mine se fot bani in dulap? a mtras si eu o gramada pt ei ...si pot face ce vreau cu ei..ca-i MERIT!!!!! asha ca ..deacuma nu mai anunt eu nimic cu ce fac si gata ...mare fani mai santeti .. :shock: de apraca miar tebui respectu tau ..eu vreau dar sami vad masina facuta ..si inca ceva tu chiar nu intelegi ce e aia : pasiune pt o masina anume...de ce pusca mea crezi ca are 30 de ani ma???????imi luam 3 daca nu patru raii pana acuma lacate a mschimbat pana acuma ..de 2 ori am facuto aproape total din cauza accidenteleor..cand puteam sami iau alta dar **** mea PUNCT

B-69-TAU 19-02-06 19:00

nu inteleg de ce te superi, a fost doar o parere! daca ai stii tu cate pareri am avut eu pe tema masini mele oho ho, te-ar durea capul!
intradevar arata bine masina avand in vedere anul, si stiu ce inseamna sa iti faci masina ta, crede-ma! daca vrei uita-te pe topicul meu da masina mea dacia, si vei vedea ..... sincer daca ar fi sa o fac din nou nu as mai face ce am facut! o investitie fara rost, banii care i-am bagat in dacie (ca masina nu se poate numi) sunt niste banii pierduti, dar asta e.... mi-am facut nebunia si faza e ca nu ma pot opri, urmeaza sap viit sa-mi fac un paint pe capota..... iti spun si tie (bine ca nici eu nu nu ma pot opri) nu mai baga banii in dacie, rugineste repede se strica repede, nu este sigura.... are zero... termin-o si treci la o \"masina\"! este un sfat prietenesc, crede-ma, nu am nimic cu tine sa nu ma intelegi gresit!
aaa si un pont... sa o faci cat mai simplu posibil.... asta am invatat si eu :wink: :wink:

ltd 20-02-06 16:27

h3h33h

1 Attachment(s)
da ma relax ca o fac simpla..pai in curand o sa am una nou noutza luata de al batran si straina :D dar prefer sami fac dacia MEA ca tot ea e mai buna ...ma gandisem sa vand pasta sa mai pun ce mai am pe la SALTAR si sa-mi iau un Calibradar pala il iau cu chiu cu vai la vreo 3000 $ si apoi incepe iara distractia..cum fac si cu asta ...dacia ma are aprx 450 dekm facuti in 2 ani :chainsaw: mai mult muncesc la ea decat sa ma plimb sata imi place cel mai mult pentru ca DACIA in general e greu de condus..prefer so conduc pea mea de la munca ...pana mea doar e si MOTORINA moca acolo :D ...si nu mam suparat ..dar mi se parea asha putin ca ma faci mincinos ! :))
PS ... uite poza :DDDDDDDDDDDD

Tody 27-03-06 14:07

Re: Dacia Mea din anul 1977

Cand am vazut prima poza, cu abtipildele alea m-am gandit la cat de mult te-ai straduit sa strici ceea ce facusei bine: o vopsisei bine,apoi cand am vazut masina simpla, fara prostii pe ea am zis :DA, ceva cu gust, dar nu imi place cum se vad husele galbene, vezi ca se gasesc ca alea dar combinatia negru cu alb si arata foarte bine. Bafta in continuare!!!!ASTEPT POZE NOI!!

All times are GMT +2. The time now is 06:59.

- Copyright 2026 4Tuning