![]() |
Re: Primul cinematograf drive-in din Romania
uite ceva care mai rar auzi prin romania .... foarte bine sau gandit si ei la un lucru bun. traim si vedem :))
|
Foarte tare ideea dar sa vedem cat va rezista ca na...suntem in Romania :D
|
Quote:
|
nu stiu cum vor pozitiona masinile, dar ar fi bine in tabla de sah sa vada toti..daca ala din fata are h1 sau altceva mare si eu un smart ce mai vad? :))
|
Quote:
|
la noi ajung chestiile misto deabia dupa ce strainii se plictisesc de ele
|
mi se pare o idee geniala. te duci cu prietena, te uiti la film.. fumezi o tigara... prietena se joaca cu schimbatoru.....
|
De 7 ani ma gandeam ca e tare sa deschizi asa ceva la noi ca nu exista dar din pacate mami si tati nu sunt milionari...si pt asa investitie cam trebuie... Banuiesc ca va exista si un serviciu anti coca care va ruga manelarii sa dea pe frecventa filmului...
Problema mai mare sunt motociclistii si "cica driftarii" cu cazane care se dau seara in parcare la Feeria si fac un zgomot care cu siguranta va fii foarte deranjant. Sunt curios cati oameni vor face efortul sa coboare din masina sa faca 2 pasi pt a arunca gunoaiele dupa film.. |
=)))))ideea e super dar stau si ma gandesc cum o sa arate parcarea dupa terminarea filmului.....si parca o sa vad vreun matiz pe 2 locuri:lol::lol:
|
Quote:
Ca dupa varsta de 14 ani se numesc adolescenti. :lol::lol::lol::lol: |
de laudat initiativa...o veste buna k sa zic asa...ramane de vazut cum o sa decura lucrurile ...o sa fie tgreu sa intelegi ceva din film...prietenii stiu de ce! nu este reclama :D
|
in sfarsit... o sa ma duc sa vad si eu ce si cum, dar fac pariu ca o sa plec repede din cauza cocalarilor... ar fi senzatie la fast&furious... si-ar ambala toti passaturile 1.9tdi in jur...
|
Super si daca e de persoana e ok ideea este super si asta conteaza oricum mai multi de 2 in masina nu ai cum pt ca cei din spate nu prea ar avea cum sa vada oricum abia astept!!!
|
Bun venit in Romania...reglati ceasul cu 50 de ani in urma
Dar au si ei o ordine de asezare a masinilor?Adica sa nu vin eu cu masina de oras sa ma puna pe randul 3 sa zicem si vine Geany cu X5 cu geamuri fumurii in fata mea... |
aum sa vedem cate decapotabile or sa fie prezente pe acolo ...la vizionarea filmelor
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning