Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Primul cinematograf drive-in din Romania (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/129227-primul-cinematograf-drive-romania.html)

matiz87 17-06-09 20:59

Re: Primul cinematograf drive-in din Romania

uite ceva care mai rar auzi prin romania .... foarte bine sau gandit si ei la un lucru bun. traim si vedem :))

Alex30 17-06-09 21:08

Foarte tare ideea dar sa vedem cat va rezista ca na...suntem in Romania :D

B.D. 17-06-09 21:16

Quote:

Originally Posted by the_one_and _only (Post 2415920)
Mda, In U.S. exista chesti de genul asta de 60 de ani. E totui in pas. Sper sa nu devina locul de defilare al marlanilor.

Poti sa fi sigur ca asa va fi . Eu am fost incantat cand am auzit ca se va face , dar m-am linistit cand mi-am amintit ca e greu sa vezi un film la un cinematograf normal fara sa se dea in spectacol vreun cocalar ... sa vezi ce o sa fie aici

Eugen_TL 17-06-09 21:26

nu stiu cum vor pozitiona masinile, dar ar fi bine in tabla de sah sa vada toti..daca ala din fata are h1 sau altceva mare si eu un smart ce mai vad? :))

morpheusmaster 17-06-09 21:32

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2416055)
nu stiu cum vor pozitiona masinile, dar ar fi bine in tabla de sah sa vada toti..daca ala din fata are h1 sau altceva mare si eu un smart ce mai vad? :))

Dati seama ca ecranul o sa fie cumva la 5m deasupra pamantului...o sa fie cumva ca sa vada si 1 masina si ultima masina ;)...indiferent ca primul e H1 sau..........cel putin asa zic eu...

D.Y ¬ 17-06-09 22:27

la noi ajung chestiile misto deabia dupa ce strainii se plictisesc de ele

b0gdan_max 18-06-09 00:46

mi se pare o idee geniala. te duci cu prietena, te uiti la film.. fumezi o tigara... prietena se joaca cu schimbatoru.....

p-george 18-06-09 01:59

De 7 ani ma gandeam ca e tare sa deschizi asa ceva la noi ca nu exista dar din pacate mami si tati nu sunt milionari...si pt asa investitie cam trebuie... Banuiesc ca va exista si un serviciu anti coca care va ruga manelarii sa dea pe frecventa filmului...

Problema mai mare sunt motociclistii si "cica driftarii" cu cazane care se dau seara in parcare la Feeria si fac un zgomot care cu siguranta va fii foarte deranjant.

Sunt curios cati oameni vor face efortul sa coboare din masina sa faca 2 pasi pt a arunca gunoaiele dupa film..

Alecs21 18-06-09 02:46

=)))))ideea e super dar stau si ma gandesc cum o sa arate parcarea dupa terminarea filmului.....si parca o sa vad vreun matiz pe 2 locuri:lol::lol:

Mustang 18-06-09 07:42

Quote:

Originally Posted by Cigo (Post 2415356)
Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletului va fi de 10 lei.

O intrebare: copiii au voie sa stea peste ora 21:00 afara? :D
Ca dupa varsta de 14 ani se numesc adolescenti. :lol::lol::lol::lol:

marian_tgv 18-06-09 08:07

de laudat initiativa...o veste buna k sa zic asa...ramane de vazut cum o sa decura lucrurile ...o sa fie tgreu sa intelegi ceva din film...prietenii stiu de ce! nu este reclama :D

22VIN 18-06-09 08:42

in sfarsit... o sa ma duc sa vad si eu ce si cum, dar fac pariu ca o sa plec repede din cauza cocalarilor... ar fi senzatie la fast&furious... si-ar ambala toti passaturile 1.9tdi in jur...

foss 18-06-09 08:58

Super si daca e de persoana e ok ideea este super si asta conteaza oricum mai multi de 2 in masina nu ai cum pt ca cei din spate nu prea ar avea cum sa vada oricum abia astept!!!

mitzu_TRD 18-06-09 15:46

Bun venit in Romania...reglati ceasul cu 50 de ani in urma

Dar au si ei o ordine de asezare a masinilor?Adica sa nu vin eu cu masina de oras sa ma puna pe randul 3 sa zicem si vine Geany cu X5 cu geamuri fumurii in fata mea...

me_tzeposu 18-06-09 15:58

aum sa vedem cate decapotabile or sa fie prezente pe acolo ...la vizionarea filmelor

All times are GMT +2. The time now is 11:12.

- Copyright 2026 4Tuning