![]() |
Re: Bucharest City Challenge se mută de la Bucureşti la Budapesta
@vlad: Nu cred ca ai citit cu atentie primul meu post: nu am zis absolut nimic de incasari, ci de prestigiul tarii. Nu stiam ca prestigiul se masoara in bani.
De altfel, nu inteleg cum un pasionat de auto poate fi impotriva unui eveniment sportiv de mare anvergura in tara... sau nu esti pasionat auto? Daca nu esti pasionat auto, ce cauti pe forum? Doar 2 intrebari... nu trebuie sa imi raspunzi - o spun ca o idee. De altfel, chiar nu inteleg cum moare lumea in cele 3-4 zile in care traficul este restrictionat? Practic 2 zile moare lumea de chin, dupa aia e traficul liber. In fine, sa il citez pe wonder-boy: poate o sa revina Bucharest Challenge-ul cand s-o termina autostrada suspendata in cucuietii din vine! Am terminat, ca incerc sa conving acelasi segment de oameni: pensionaresc care considera "dezastru" ca nu pot dormi in intervalul 14-17. :) De altfel, si ei sunt unii dintre cei care au facut presiuni ca acest eveniment sa nu mai aibe loc. |
Quote:
Quote:
Quote:
Si, da, am copiat mare parte din ce i-am scris si lui "cosmin_cosmin_1" si e valabil si pentru altii... Quote:
|
Acum cateva zile tocmai delcara Basexu ca Ro e in recesiune.:o Serios?
Pai intr-o tara lovita de criza, cum 'mnezo sa organizezi o cursa de FIA GT. Nu stiu ce sunteti asa surprinsi ca era de asteptat. Am o intrebare... Quote:
|
daia e Romania o tara de kakat ... pentru ca e condusa de kakati .. o sa murim in prostia noastra si mai ales in marea prostie a celor ce ne conduc .. nu imi e rusine ca m-am nascut roman dar imi e rusine ca traiesc in Romania ...
|
Daca era ceva legat de fotbal , erau in stare sa inchida jumatate de buCUResti. Nu avem mentalitate de Vest , asta este.
|
Quote:
Mita care era oferita de cei care conduc fotabalul in Romania era prea mare sa fie refuzata. Singurul sport cu roti care se practiva fara probleme in Romania este raliul ( CNR , VTM , etc ). |
pacat , oare cat de mari sunt costurile de constructie pentru un circuit bunicel aici la noi ? nu s-o fi gandit nici un "bastan" sa faca un bussines din asta , ca de clienti nu cred ca ar duce lipsa ... din contra cred ai ar fi niste cozi la cat ne dorim asa ceva.... Apropo cat o costa sa te dai pe un circuit din Europa ? Cum se inchiriaza la ora sau la lap`uri ?
|
Ma acuma sincer voi astea din Bucuresti nici nu meritati asa ceva ( uitativa ce specimene aveti printre voi ) .... numai un tampit de pensionar putea sa faca asa ceva .... lasa ca acuma nu o sa se mai faca degeaba confuzia aia cum ca Budapesta este capitala Romaniei ...voi l-ati votat ...... lasa ca la anu o sa fie cursa pe autostrada suspendata :lol: :lol: :lol: :lol: ... ce natie de oameni sunteti frate? ... cum sa votati pe cineva care vine cu idei dinastea .... BANANIERI nu va pune prin Bucuresti?
|
Nu prea vad care era problema inchiderii zonei din jurul casei Poporului...eu zic ca am fi avut numai de castigat din sustinerea unei curse de acest gen
Poate se vor gandi oficialii nostri distinsi ca avem si noi nevoie de un circuit macar, sa atragem curse si implicit turisti |
Profund dezamagit de ce am citit...:(
|
Aveti un primar numai bun de facut concurenta hartiei igienice.
Si din cate stiu eu cursa se tinea in weekend, asa ca nu cred ca ar fi afectat traficul prea mult. |
Quote:
Organizatorul FIA GT este german. E cam greu ca neamtzu' sa dea mita. Fotbalul se mananca cu semintze, bere si bani! Melteni gasim si la raliu si pe terenul de fotbal, forumul e plin de tzarani care n-au nicio treaba cu masinile... Asta e. ****** Stitzi ce imi doresc? O revolutie! Sa mai rada din nenorocitzii astia din conducere. In Serbia, Croatzia..., dupa razboi de ani de zile oamenii si-au facut tzara de 10 ori mai bine si sunt mai civilizati decat sunt romanii dupa 20 de ani. |
Quote:
|
Quote:
|
Zicea cineva ca o sa se confunde Bucuresti cu Budapesta .. si nu o sa se mai numeasca Bucharest City Chalenge :)) .. o sa se numeasca altfel :)) .. pacat .. era ceva inedit
Promovarea Romaniei .. turism , etc .. asta e ... pacat |
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning