![]() |
Re: Schimb de experianta intre membrii 4T International
ai trecere prin bruxelles ? :d
|
Va astept in Norvegia din 24 ;)
|
have fun acolo kedy :)
|
Din 17 in 27 Septembrie este Salon-ul Auto de la Frankfurt... Am doua invitatii Maserati si nu merg... E cineva interesat?
|
Quote:
Concediu placut la toata lumea.... |
Quote:
La cat mai multe semafoare verzi.... |
o sa fiu in Ibiza e cineva prin zona?
|
Daca stie cineva un SH , sau poate un magazin de unde mi-as putea cumpara o prelata ( soft top ) pentru un golf3 ( din 94". a mea este manuala, dar daca gasesc electrica si nu e mare diferenta poate ma tenteaza) , undeva in drumul meu....Germany , Italy, Franta, Spain. ( desigur sa coste sub 500 E....daca se poate gratis nu ma deranjeaza :lol: , caut modelul soft top, nu imitatie piele sau musama ca am avut si s-a stricat rau de toot)
Mersic fain.,o sa intru pe la un internet cafe, sa-mi verific mesajele de la...voi desigur.... o vara cat mai faina va doresc.;) |
Si eu o sa fiu in Ibiza cu WOB... nu se anunta nimeni la un drink sesion... fara cheile de la masini desigur :D ????
|
Cine are nevoie prin Copenhaga de ajutor :D ma ofer cu placere
|
Quote:
|
Quote:
Mersic. |
Uite cel mai mare site de vanzari din partea franceza: http://www. lespac. com /accueil.php sau kijiji .ca pentru partea de vest. Da,exista modele forester,pimp_lex te poate ajuta mai mult aici,el avand un Legacy awd.Din auzite toti le lauda,excelente masini de iarna. Esti constient de cat costa asigurarea la o masina noua sau aproape noua pentru un nou venit cu experienta de condus canadiana 0?Te sfatuiesc sa suni la cateva companii de asigurari inainte de a cumpara vreo masina.
|
Quote:
As putea conduce totusi o masina cumparata pe numele unui var care este stabilit acolo ??? cred ca e aiurea in caz de accident...nu cred ca va plati paguba daca conduce alt cineva decat cel care este trecut in asigurare .:idea:...dar mai e pana atunci... sa ma vad ajuns acolo... am sa gasesc eu o solutie ;) Dupa user name , cred ca esti din Replca Moldova ;) am dreptate **?? Vad ca ai avut Ford Ranger.... ce mi poti spune despre EL ??? i mi plac tare mult :lol: |
Quote:
Nu,sunt oltean 100%,dar numele l-am copiat dupa cantaretul rus Seryoga. Am avut unul,il luasem sa pun un v8 pe el dar mi-am schimbat planurile,m-am intors in lumea japonezelor la Eclipse pe care l-am vandut si mi-am luat Acura si Swift,acum sa vedem ce imi iau.In afara faptului ca era vechi,mergea bine pe teren accidentat,era in lumea lui,lunar schimbam cate o piesa la el,pana l-am vandut la scrap cu 110$. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning