![]() |
Quote:
astept si eu acelasi raspuns :D imi place f mult masina apropo jantele sunt pe 16\" sau 17?daca ai putea sa dai si dimensiunea cauciucurilor as aprecia :lol: |
TI-as mai recomanda sa vopsesti si protectiile de cauciuc negru de pe spoilere in culoarea masini cred ca ar da mai bine :wink: :twisted:
|
OHO arata chiar foarte bine...dar nu cred ca e cel mai calumea GOLAN de la noi din tara ..este unul alb..si unul rosu care cu siguranta sunt mai calume decat asta
Cemi place la asta......SIMPLU SI FRUMOS :peace: :peace: |
2 Attachment(s)
Most_Wanted wrote
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Asa e si ideea ...e simplu ...LACRIMA .
Tocmai de asta imi place...si zic ca este cel mai frumos . Cele doua care le ai pus tu ...sunt mult prea impopotonate. Mai ales cel rosu. Si intr un sf. oricum totul se rezuma la gusturi. |
Re:
Quote:
si inca ceva ..nu mai baga alte poze pe topicul asta o sa se ia astia de tine ....am patito :wink: :wink: :peace: |
Superb ... absolut superb! :peace:
|
Quote:
mersi de sfat.. :D o sa tin minte :lol: |
arata reletiv bine..cine stie..poate ink kteva loganuri modifikte cu bun gust si imi schimb parerea despre ele.. astept cu nerabdare sa vad unu' negru..are cineva? :)
|
Quote:
nu exista culoarea neagra la logan....cea mai inchisa e verde cameleon..eventual daca il vopseste proprietarul in negru :P |
Nush ce sa intamplat cu mine incepe sami placa loganu...mai ales asta imi place....dar SPATELE NU_L SUPORT LA NICI UN LOGAN :D poate sa fie l tunat .....
|
f frumo, eu am vazut prima data poze cu kit`u asta pe automondial si i le-am arata si tatlui meu care are in prezent o dacie srn , dar are deja 3 ani si vrea sa o schimbe, sa-si ia logan si i-a placut pana si lui cum arata si nu e impatimit si chiar il batea gandu sa o faca asa cand o sa ia logan. F frumos si elegant. Nota 10 .. cat a costat totul ?
|
Eu m-am indragostit de kit-ul AM inca de la SIAB, mi s-a parut cel mai de bun gust.
Un creator american de muscle-cars (Chip Foose) zicea ca el incearca sa faca masinile lui asa incat atunci cand le vezi sa intrebi \"Dar ce a modificat asta la ea, ca parca arata ca din fabrica?\", adica totul se leaga asa bine incat ti se pare ca asa ar trebui sa arate masina originala! Cred ca look-ul masinii lui Vlad este cf celor de mai sus. Cum ti-am zis si pe daciaclub, Vlade, ai o masina beton! Numai bine! |
nu pot sa spun k ma innebunesc .. dar .. ai un amre plus de la mine pentru praguri .. sunt bestiale .. si ptr jante ...
bravo ... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning